Anunţul oficial al blogmeet-ului de pe 25 februarie

Am mai spus de câteva ori pe-aici că noi, ăştia din Vrancea, ne tot întâlnim să punem la punct nişte detalii pentru un viitor blogmeet. Acum a venit şi momentul în care anunţ oficial blogmeet-ul, deci vă rog să vă opriţi din ceea ce faceţi şi să citiţi cu atenţie, că s-ar putea să vă intereseze (ce serios a sunat asta :))).

Acum vreo doi ani de zile, la sfârşitul lunii februarie, mi-a venit mie în cap ideea de a organiza un blogmeet în Focşani. A fost prima întâlnire cu oamenii pasionaţi de online de pe-aici şi cu nişte bloggeri de la Bucureşti, care fix din ziua aia au început să se numească DreamTeamRo.

Am zis că ar fi fain să facem un fel de tradiţie din întâlnirea asta şi, în fiecare an de-atunci, să ne întâlnim la sfârşitul lui februarie de dragul existenţei Blogosferei Vrâncene.

Cum 2012 nu sare nici el peste luna februarie, vă daţi seama că şi anul ăsta trebuie s-o punem de-o întâlneală serioasă, chiar dacă atunci când mă uit pe geam am impresia că Vrancea s-a teleportat la Polul Nord.

Invitaţia este pentru ziua (şi noaptea, că s-ar putea să ne lungim) de 25 februarie 2012 şi se adresează tuturor bloggerilor dornici de socializare. Ca şi anul trecut şi acum doi ani, DreamTeam-ul a promis că ne onorează cu prezenţa şi, alături de ei, sperăm să se mărească gaşca de oameni faini cu care am avut ocazia să dau mâna pe la ieşirile mele din provincie, sau cu care o să am norocul să #ciucnesc acum pentru prima dată, cu ocazia blogmeet-ului ăsta.

Aşadar, în speranţa că drumurile se vor debloca în următoarele două săptămâni, cum v-ar suna ideea de Blogmeet la Focşani? V-am pregătit nişte chestii foarte tari, să ştiţi, dar n-am să vă dau detalii pentru că vrem să păstrăm frumuseţea lucrurilor în momentul întâlnirii.

Îi rog pe cei pe care i-am convins să ni se alăture distracţiei să lase un comentariu la acest articol. Totodată, dacă doriţi să rămâneţi peste noapte în Focşani, daţi de ştire, că s-ar putea s-o rezolvam cumva.

doi ani de blogosfera vranceana

Lasă un comentariu

20 comentarii

 • Eugen 14 Feb 2012, ora 13:02

  Dacă mă întorc în România joi, cum era stabilit, parcă aș ajunge și eu. Cât costă un hotel decent pe la voi?

  • Florea Cristian 14 Feb 2012, ora 13:33

   Noi încercăm să facem în aşa fel încât pentru anumiţi invitaţi să nu coste cazarea, iar pe lista aia ai fi şi tu dacă reuşeşti să ajungi. Încercăm măcar să scoatem nişte reduceri serioase dacă nu reuşim o cazare gratis. Mai multe detalii cred că-ţi pot da peste vreo 3-4 zile.

   Dar în care joi e vorba să te întorci în ţară? Pe 16, sau pe 23 februarie?

   • Eugen 14 Feb 2012, ora 13:36

    Nu vreau să fiu înțeles greșit, mulțumesc de intenție, dar sunt obișnuit să-mi plătesc cazarea. Am cerut doar o recomandare, booking.com are exact două pensiuni.

    Plec luni, 20 și, dacă nu e vreo problemă cu vremea, mă întorc pe 23. Ok, dacă e, îmi poți trimite un mail, să nu poluăm inutil comentariile.

 • Cristian Paul Emilian 14 Feb 2012, ora 13:04

  „Totodată, dacă doriţi să rămâneţi peste noapte în Focşani, daţi de ştire, că s-ar putea s-o rezolvam cumva.”
  Nu cred ca a scris ceva de bani aici.

  • Florea Cristian 14 Feb 2012, ora 13:33

   Am lăsat informaţia vagă, pentru că încă aşteptăm răspunsuri. E bine că a întrebat.

 • Tudor 14 Feb 2012, ora 14:18

  Pentru cazare, partenerul nostru la acest blogmeet este Hotel AmaDeus Focsani>. Noi intentionam sa oferim cazare gratuita celor care vin din alte localitati, dar avem nevoie de confirmare pana pe 20.02 pentru a putea face rezervarile cuvenite. Recomand acelasi hotel si celor care doresc sa se cazeze individual deoarece clubul Apollo> la care vom merge spre seara este in apropiere.

 • Madalin Blidaru 14 Feb 2012, ora 14:24

  Super. Trebuie sa imi fac si eu timp sa scriu cat mai repede articolul cu anuntul pe blog.

 • Alexandra 15 Feb 2012, ora 01:08

  Hei, hei! Bravo pentru initiativa! E o super idee si am zis-o si atunci cand am aflat prima oara de ceea ce vreti sa faceti! Sa aveti spor in organizare! Tineti-o tot asa si la cat mai multi ani pentru blogosfera vranceana!

  • Florea Cristian 15 Feb 2012, ora 09:47

   Multumim! Sa stii ca inseamna foarte mult pentru noi fiecare incurajare.

   • Alexandra 15 Feb 2012, ora 12:46

    Meritati!

 • Pato Basil 15 Feb 2012, ora 11:34

  eu am promis de mult ca vin, daca conditiile ce nu depind de mine vor fi prielnice voi fi acolo! Astept sa ne vedem!

  • Florea Cristian 15 Feb 2012, ora 11:38

   Speram sa fie conditiile prielnice. Eu unu’ abia astept intalnirea! :D

   • Pato Basil 15 Feb 2012, ora 11:43

    deci recomandat ar fi sa stam si peste noapte :D?

   • Florea Cristian 15 Feb 2012, ora 11:46

    Cam asa ceva. Adica sa nu-ti programezi nimic pentru a doua zi. :D