A apărut o aplicaţie de dating care-ţi dă o notă în funcţie de cât de bună ţi-e gramatica :))

Râdeam acum ceva timp cu un prieten şi ziceam că atunci când îţi faci cont de Facebook, ar trebui să primeşti un test de gramatică. Ceva minimal, să vadă cam cât de bine te pricepi. Apoi să te lase să dai friend request doar celor care au obţinut acelaşi scor ca tine (sau mai mic) şi să nu îi poţi avea în listă pe cei cu un scor mai mare. :))

Bineînţeles, aşa ceva n-o să se întâmple niciodată. Totuşi, ceva asemănător se întâmplă în lumea aplicaţiilor de dating. Am citit azi un articol despre The Grade, o aplicaţie asemănătoare cu Tinder, care le oferă celor înscrişi diverse calificative, unul dintre ele fiind şi legat de cât de corect gramatical scriu.

Momentan e dedicată pieţii din New York, dar e un început bun, că poate ne inspirăm şi noi. Sau poate chiar ei îşi dezvoltă un departament în România, cine ştie? Interesantă nu mi se pare aplicaţia în sine, ci ideea de a categorisi oamenii în funcţie de câte cratime uită când scriu ceva. :))

the grade

Eu tot stau şi mă întreb cum s-ar potrivi pe piaţa din România. Cred că cei care ştiu să scrie nu s-ar înscrie pe aşa ceva, totuşi.

  1. TzaCaNeL miercuri, 14 ianuarie 2015, 12:04
   • Cristian Florea joi, 15 ianuarie 2015, 11:40
  2. VASI le R sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 8:27
   • Cristian Florea sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 9:55
  3. parbrize miercuri, 21 ianuarie 2015, 14:43

  Adaugă un comentariu