Acum poți efectua apeluri video și pe WhatsApp

Acum două zile, WhatsApp a anunțat că introduce funcția de apeluri video, doar că fiind vorba de foarte mulți utilizatori la mijloc, a durat ceva timp până când să apară actualizarea tuturor. Mie, spre exemplu, abia aseară mi-a apărut informația despre faptul că WhatsApp are o nouă versiune și cred că toată țara a primit abia ieri ultimul update.

Oricum, important e că acum putem efectua apeluri video pe WhatsApp, exact așa cum efectuam apeluri video prin FaceTime sau Skype. Eu cred că voi folosi foarte mult această nouă funcție, pentru că FaceTime-ul poate fi utilizat doar de pe un iPhone pe altul, iar dacă voiam să încep un apel video cu cineva care nu avea iPhone, era mai complicat. De multe ori, soluția era Skype, numai că eu nu m-am înțeles atât de bine cu Skype-ul de-a lungul timpului. Adică mereu îmi uit username-ul și parola, atât de rar îl folosesc. Altefel spus, activitatea mea ar fi fost la  fel, cu sau fără el. Acum, în WhatsApp, nu mai e nevoie de aplicații în plus sau de anumite device-uri ca să pot profita de apelurile video.

Ca să începi un apel video e simplu: intră în pagina de conversații, alege persoana pe care vrei s-o suni, apoi o să observi că există un buton nou în colțul din dreapta-sus, unul cu o cameră video. Apeși pe el și gata, începe apelul. :D Ca în poza de mai jos.

apeluri video whatsapp

Nu uita să actualizezi aplicația WhatsApp înainte de a verifica dacă ai disponibilă funcția de apel video.

One Response

  1. Felix 16 noiembrie 2016

Leave a Reply