Am lansat Team Romania, aplicația care va spune poveștile românilor participanți la Jocurile Olimpice de la Rio

Aseară a fost evenimentul de lansare al aplicației Team Romania, dezvoltată de noi, cei de la Kooperativa 2.0, în colaborare cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) și Amazing Soft. Aplicația a venit la cererea celor de la COSR, care voiau să țină pasul cu tendințele și să ofere în timp real și cât mai la îndemână informații despre sportivii români care vor participa la Jocurile Olimpice de la Rio.

Pe lângă rezultatele sportivilor, poți vedea și știri din industrie, istoricul participării României la Jocurile Olimpice sau alte lucruri legate activitatea Comitetului Olimpic și Sportiv Român. Mai avem de lucrat la ea, iar în curând vom introduce și notificările Push (probabil cel mai așteptat feature al acestei aplicații), ca să fii la curent în timp real cu ceea ce fac sportivii noștri la Rio.

Momentan aplicația Team Romania este disponibilă pentru iOS și Android și poate fi descărcată de aici pentru iOS și aici pentru Android. Orice feedback e binevenit. Până atunci, îți las mai jos și un film de prezentare:

Leave a Reply