Ai produse Apple în casă? Verifică dacă trebuie să le înlocuiești adaptorul sau cablul de încărcare

Citisem acum vreo doi ani un articol care zicea că Apple cere înapoi anumite adaptoare de alimtentare USB, pentru că și-a dat seama că le-a făcut greșit și că se pot supraîncălzi. Nu i-am acordat foarte multă importanță atunci, că am văzut că adaptorul meu nu se afla printre cele care să prezinte vreun risc. Totuși, astăzi am văzut pe un grup de Facebook postarea de mai jos:

adaptor apple supraincalzit

Mi-am amintit de programul despre care citisem acum doi ani și i-am spus celui care publicase fotografiile să verifice dacă nu cumva adaptorul lui face parte din acea serie cu riscuri. Se pare că da, era printre acele produse, așa că m-am gândit să scriu acest articol, că poate așa vor fi mai puțini oameni care se vor supune riscurilor.

Pe lângă adaptoare, Apple mai cere și alte produse înapoi, cum ar fi cabluri de reîncărcare, anumite camere pentru iPhone 6 Plus, anumite butoane de Adormire – Trezire pentru iPhone 5, anumite cabluri de încărcare de la noile MacBook-uri și altele. Dacă vrei să verifici ce produse ar putea fi riscante, te invit pe această pagină. Găsești acolo informații complete despre cum să identifici produsele cu probleme și unde să mergi cu ele ca să-ți fie înlocuite sau reparate gratuit.

2 Comments

  1. Doc 18 august 2016
    • Cristian Florea 19 august 2016

Leave a Reply