Apple va anunța noile iPhone-uri pe 15 septembrie 2020

Update: se pare că nu vor lansa iPhone-urile acum, ci doar ceasuri și iPad-uri.

E oficial: Apple va susține un eveniment live pe 15 septembrie 2020, începând cu ora 20:00 (ora României). Evenimentul va putea fi urmărit în direct în clipul de la finalul acestui articol.

Deși nu au spus clar ce urmează să lanseze (că așa se întâmplă de fiecare dată), știm că e timpul pentru un nou iPhone, iar zvonurile spun că, pe lângă iPhone, ar putea să se lanseze la acest eveniment și un nou Apple Watch, dar și un nou iPad. Sincer, eu sper să avem și un nou iMac sau iMac Pro, cu un design diferit.

Ce mai știm e că reprezentanții Apple au declarat că iPhone-urile din acest an vor fi livrate cu un delay de „a few weeks” din cauza coronavirus și a faptului că anumite fabrici au stat închise o perioadă, deci probabil vor începe livrarea noilor produse la mijlocul lui octombrie sau chiar în noiembrie.

Personal, abia aștept să văd cu ce va veni iPhone 12, pentru că iPhone X-ul meu a cam îmbătrânit și cere schimbat. Iar dacă tot investesc într-un smartphone nou, ar fi bine să iau vârful de gamă, nu? 😁

Dacă nu mai ai răbdare până în ziua lansării, am făcut aici un clip în care am povestit despre ce știm despre iPhone 12 din zvonuri. Săptămâna trecută, când am făcut clipul, zvonurile spuneau că evenimentul Apple ar putea fi pe 10 septembrie, dar se pare că Apple a mai împins evenimentul puțin. 

Oricum, salvează-ți data și ora în calendar și reține acest link, ca să accesezi direct transmisiunea live. 👍🏼

4 Comments

  1. Izu Meidan 9 septembrie 2020
  2. Izu Meidan 11 septembrie 2020
    • Cristian Florea 14 septembrie 2020

Leave a Reply