Video: Apple explică de ce a introdus funcția de Portrait Lighting pe iPhone X

iPhone X și iPhone 8 Plus vin la pachet cu câteva opțiuni în plus pentru fotografiile de tip Portret, numite Portrait Lighting. Dacă la iPhone 7 Plus poți face fotografii de tip Portret care să blureze background-ul, la iPhone X și iPhone 8 Plus ai mai multe opțiuni când vine vorba de portrete, iar în fotografia de mai jos poți vedea care-i rezultatul fiecărui tip de portret de la un iPhone X:

Când spunem Portrait Lighting, ne referim la ultimele două tipuri de potret din fotografia de mai sus, adică la Stage Light și Stage Mono.

Acum două zile, cei de la Apple au publicat pe YouTube-ul lor un clip scurt care explică de ce au hotărât să introducă funcția de Portrait Lightning pe iPhone.

În linii mari, ei spun că au studiat multe portrete din toată istoria omenirii și și-au dat seama că fotografiile de tip portret cu background negru rămân mereu la modă, așa că au găsit o soluție de a introduce un mini-studio foto în camera unui smartphone. Și așa a apărut funcția de Portrait Lighting. Dar hai să vezi și clipul:

https://youtu.be/ejbppmWYqPc

Tags:

Leave a Reply