Un articol scris acum 6 ani mi-a adus o colaborare astăzi

Cred că primul și cel mai important lucru pe care l-am învățat despre blogging a fost că trebuie să fiu perseverent. Să scriu cât mai mult și cât mai bine, iar când simt că nu mai pot, să mai apăs o dată pe „Adaugă articol” și să încerc să mai scriu ceva. Uneori am scris bazaconii, alte ori am scris niște texte pe care le-aș înrăma, dar nimic nu se compară cu sentimentul pe care-l am când știu că cei care mă urmăresc mai au o bucată de informație bună pe care s-o citească de la mine.

Cred că despre asta e vorba, despre cum tu, prin textele pe care le scrii, reușești să le transmiți celor care te urmăresc măcar o informație utilă, dacă nu un zâmbet sau un sentiment. Am scris din 2008 încoace peste 2600 de articole pe acest blog și niciodată nu m-am gândit că un articol scris acum 6 ani mi-ar putea aduce o colaborare în zilele noastre.

Acum 6 ani îmi plăcea să mă dau pe skate. Nu descoperisem încă mersul pe bicicletă și nu-mi era de-ajuns că alergam de zor la atletism. Pentru că atunci puteai să-ți cumperi doar de pe internet articole care aveau legătură cu skateboardingul, am comandat de pe aproximativ toate magazinele online românești de la vremea respectivă câte ceva. După ce am făcut asta, am pregătit un articol în care am înșirat pur și simplu skate shopurile online din România. Dintre toate, ieri m-a sunat cineva de la bmxmagazin.ro (care, așa cum ziceam și în 2009, are și articole de skate, chiar dacă se numește bmxmagazin. Și are și articole vestimentare :D) și mi-a zis că de 6 ani încoace tot ajung pe magazinul lui online vizitatori de pe blogul meu și că ar dori să mai scriu un articol în care să menționez magazinul. Cum nu mă mai dau pe skate, mi s-a părut că cea mai bună abordare a acestui articol este fix asta, în care să-ți arăt un exemplu de „Așa da!”, pentru că un brand care încearcă să răsplătească un blogger care l-a ajutat de-a lungul timpului (fără să-și dea neapărat seama) merită numai cuvinte de laudă.

Acum te invit să arunci un ochi pe site și să vezi dacă e ceva care să-ți stârnească interesul. Mie brandurile de-acolo încă îmi aduc amintiri dragi și sunt sigur că în curând o să-mi comand ceva. Eram mare fan de skate shoesi Fallen pe vremea aia. :D

11 Comments

 1. crintea iuliana 22 septembrie 2015
  • Cristian Florea 22 septembrie 2015
 2. Diana 22 septembrie 2015
  • Cristian Florea 22 septembrie 2015
 3. Pincu 22 septembrie 2015
  • Cristian Florea 23 septembrie 2015
 4. Cauciun Sebastian 28 septembrie 2015
  • Cristian Florea 29 septembrie 2015
 5. Adrian Constantin 1 octombrie 2015
  • Cristian Florea 7 octombrie 2015
 6. Marian 14 iunie 2017

Leave a Reply