Articolele mele de nota…9

Ieri stateam si eu pe Messenger ca orice adolescent care n-are ce face cand intra Gudrulea sa-mi zica „ceva funny”. Initial credeam ca este vre-un banc sau ceva de genul dar pe urma mi-a explicat pe indelete.
Baiatul, elev in clasa a 8-a al unei scoli din Bucuresti, a avut ca tema la Limba si Literatura Romana o compunere despre toamna. Fiind cititor fidel al blogului meu si-a amintit de articolele mele despre toamna si a creat o compunere pe care i-a prezentat-o profesoarei.
Nota a fost neimaginabil de mare. Sincer eu nu ma asteptam la un noua. Adica…articolele mele n-au fost scrise sa sune literar. Au fost scrise sa sune cum imi vine mie. Si, totusi, cu ajutorul lor, cineva a „castigat” o nota destul de mare.
So…fac articole nonliterare la comanda :)) ca sa luati un 8-9 la o tema la romana (joke :)) ) … eu deabia imi fac temele si compunerile la Limba Romana pentru mine dar pentru altii :-” … daca gasiti ceva interesant care v-ar putea ajuta nu ezitati sa va inspirati pentru ca eu nu cred ca as avea de ce sa ma supar :P

Asteptati sa vedeti cand vin articolele despre iarna…acolo bataie mare :))

So…Have a nice day si la cat mai multe note mari =:)

7 Comments

  1. CarmenPunkGirl 28 octombrie 2008
  2. Cristian Florea 28 octombrie 2008
  3. CarmenPunkGirl 28 octombrie 2008
  4. TheBes7 28 octombrie 2008
  5. Andrei 29 octombrie 2008
  6. Cristian Florea 29 octombrie 2008
  7. Magic 29 octombrie 2008

Leave a Reply