Ascultă trupe care nu-ţi plăceau la un moment dat. S-ar putea să fii uimit

Ai încercat vreodată să asculţi trupe care nu ţi-au plăcut atunci când le-ai auzit prima oară? Eu am încercat şi, spre surprinderea mea, mi-au plăcut inimaginabil de mult la a doua încercare.

Una dintre trupe este Queen. Hai, înjuraţi-mă pentru că acum 4 ani, când i-am ascultat prima oară, nu mi-au plăcut. De fapt, nu că nu mi-au plăcut, dar nu m-au impresionat în mod special. Ştiam de melodiile „We will rock you” şi „We are the champions” şi, când am încercat să ascult mai multe, mi-am dat seama că nu-s pentru mine. Acum vreun an s-a nimerit să ascult pe YouTube un playlist care să conţină mai multe melodii ale lor. Atunci mi-am dat seama că nu sună aşa rău cum îmi aminteam eu şi că au versuri chiar incredibil de bune. De-atunci sunt printre preferaţii mei.

A doua trupă care a fost dată la oparte iar acum are onoarea să fie în playlist-ul meu (de fapt eu cred că am onoarea să-i pot asculta) este Alternosfera. Ştiam de la ei o melodie, „Oraşul 511”, care îmi plăcea, dar nu în mod special. Am încercat acum vreo 3 ani să mai ascult câteva creaţii de-ale lor, dar nimic nu m-a atras, ba chiar îmi făcusem o impresie relativ proastă despre muzica pe care o prestează. Săptămâna trecută, le-am mai acordat o şansă, gândindu-mă (uşor neîncrezător, ce-i drept) că filmul trăit alături de trupa Queen s-ar putea repeta. Spre surprinderea mea, chiar aşa a fost. De vreo câteva zile îi ascult cu o poftă inimaginamilă, de-aia contul meu de Last.fm arată aşa acum:

alternosfera - top lastfm

Voi aţi încercat vreodată să ascultaţi trupe care nu v-au plăcut cândva?

Tags:

8 Comments

 1. zdzero 26 august 2012
  • Cristian Florea 27 august 2012
 2. Dorothea 27 august 2012
  • Cristian Florea 27 august 2012
 3. Ana- 27 august 2012
  • Cristian Florea 27 august 2012
 4. Kass 27 august 2012
  • Cristian Florea 27 august 2012

Leave a Reply