Mi-am activat asigurarea de călătorie de la Revolut. Mi se pare o soluție foarte utilă

De fiecare dată când o aplicație de pe telefon cere update, citesc noutățile pe care le aduce înainte să-i dau „Actualizare”. Fac mereu asta ca să fiu la curent cu funcțiile noi ale aplicațiilor pe care le am, în speranța că vor adăuga lucruri care îmi vor fi utile în activitatea zilnică.

Zilele trecute a cerut update aplicația Revolut, iar la descriere spunea că aduce câteva funcții în plus pentru utilizatorii care au activată asigurarea de călătorie. A doua zi plecam într-un mini-concediu în Bulgaria, așa că a fost un moment bun să văd despre ce e vorba și să activez acea asigurare.

Pentru cei care nu știu ce e acela Revolut: pe scurt, este unul dintre cele mai performante servicii bancare din lume. Avantajul principal al acestui serviciu este faptul că poți face totul de le telefon, de la a-ți comanda un card fizic, până la a bloca acel card, a schimba nivelele de securitate ale plăților, a vedea o analiză a banilor cheltuiți (împărțiți pe categorii), a trimite bani către prieteni (banii ajung instant), a face split bill, dacă plătești tu la restaurant și trebuie să-ți dea și prietenii niște bani și multe, multe altele, printre care și asigurarea de călătorie pentru atunci când mergi în concediu.

Asigurarea de călătorie de la Revolut mi se pare foarte faină, așa că am decis să scriu pe blog despre ea, în speranța că le va fi utilă și altora, în special celor care nu știau că există așa ceva. Cum, la rândul meu, nici eu nu știam că Revolut are această opțiune. :D Dar să le luăm pe rând:

Cât costă? 3,99 lei / zi de persoană, dacă vei călători în Europa. 7 lei / zi pentru America de Nord și 5,5 lei / zi pentru restul Planetei. Ai și posibilitatea de a adăuga în aplicație alte persoane pentru care dorești să fie activă asigurarea. Astfel, pot fi retrași banii de pe un singur card pentru toată familia.

Când ești taxat? În fiecare zi în care ești plecat din țară. Atunci când te conectezi la net pe telefon, iar aplicația Revolut își dă seama că ești într-o altă țară, începe să activeze asigurarea. Când te-ai conectat la netul din țara ta de origine, asigurarea e pusă pe pauză. În plus, dacă obișnuiești să călătorești des, să știi că Revolut taxează maximum 40 de zile pe an. Dacă stai mai mult timp în străinătate, în restul zilelor beneficiezi de asigurare gratuită.

Există și posibilitatea de a-ți cumpăra asigurarea cu un preț anual, care e vreo 150 de lei. Pentru unii ar putea fi mai utilă această variantă.

Ce include? Vezi în fotografia de mai jos.

asigurare de calatorie revolutCum se activează? Deschizi aplicația Revolut, apeși pe butonul More (în colțul din dreapta-jos), apoi pe Insurance. Urmezi pașii de acolo și gata, ți-ai activata asigurarea de călătorie Revolut.

Iar dacă ești client Revolut Premium ai niște facilități suplimentare, cum ar fi asigurarea bagajelor la aeroport sau despăgubiri în cazul în care ți se anulează zborul. Oricum, dacă vrei să citești mai multe lucruri despre asigurarea de călătorie de la Revolut, te invit să accesezi această pagină.

Tu cum obișnuiești să-ți faci asigurările de călătorie atunci când urmează să pleci în vacanță?

S-ar putea să te intereseze și:

Tags:

16 Comments

 1. Cata 2 ianuarie 2019
  • Cristian Florea 3 ianuarie 2019
   • ANDREI BONDOR 20 februarie 2019
   • Cristian Florea 21 februarie 2019
 2. Vlad 7 februarie 2019
 3. Ciprian 7 februarie 2019
  • Cristian Florea 8 februarie 2019
 4. Mihu 12 februarie 2019
  • Cristian Florea 13 februarie 2019
 5. Daniel 13 februarie 2019
  • Cristian Florea 13 februarie 2019
 6. Alex 19 mai 2019
  • Cristian Florea 20 mai 2019
   • Romulus 10 septembrie 2023
 7. Florian 1 noiembrie 2019
 8. Romania2023 10 septembrie 2023

Leave a Reply