Atenţie, se închid uşile

atentie, se inchid usileDupă ce mi-am făcut curaj în tabăra Tech Schoolpostez pe internet faţa pe care o văd în fiecare zi în oglindă, mi-am dat seama că nu-mi face cine ştie ce plăcere să mă aud sau să mă văd vorbind.

Din câte am mai discutat şi cu alţii, ceea ce mi se întâmplă mie este cât se poate de normal. Până şi celor mai mari actori li se întâmplă să nu se uite la filmele în care joacă, pentru că li se pare că arată penibil în postura aia. Cei care s-au mai filmat din când în când, cunosc sentimentul.

Astăzi, în timp ce o ascultam pe tanti aia de la metrou care zice „Atenţie, se închid uşile.”, mi-am dat seama că eu n-aş mai putea merge cu metroul dacă ar fi vocea mea acolo, pentru simplul fapt că nu mi-ar plăcea cum ar suna. Sau, dacă mi-aş face curaj să mă urc în metrou, sigur m-aş înroşi tot la faţă când mi-aş auzi vocea, chiar dacă nimeni din metroul ăla nu ştie că-i a mea.

Acum nu ştiu dacă sunt eu nebun, sau v-aţi gândit şi voi la asta. :))

Lasă un comentariu

10 comentarii

 • Ana- 1 Oct 2012, ora 16:47

  nu m-am gandit niciodata la asa ceva, dar ar fi interesant :)

  • Cristian Florea 1 Oct 2012, ora 19:21

   ce? să mă vezi că nu mă mai ating de metrou dintr-un motiv care nu prea e motiv? :))

 • Nepoate 1 Oct 2012, ora 17:15

  Am un DVD cu o emisiune de la o televiziune locala in care am fost prezent pentru a-mi da cu parerea despre blogurile romascane. A trecut cam 1 an de atunci si tot nu l-am vizionat. Cei mai multi au spus ca a fost reusita emisiunea, dar nu prea am curajul sa ma uit la ea, pentru ca in mod sigur imi voi gasi o groaza de defecte.

  • Cristian Florea 1 Oct 2012, ora 20:04

   Eu cred că e bine, totuşi, să ştii cum te-ai descurcat. Chiar dacă ţie n-o să-ţi placă şi dacă o să ţi se pară că toate defectele ţi le-ai arătat în emisiunea aia, măcar ştii unde mai ai de lucrat pentru emisiunea următoare.

 • RR 1 Oct 2012, ora 20:30

  Intreaba-l cum e sentimentul pe conductorul de metrou de pe linia rosie si cea galbena…ei trebuie sa anunte uneori statiile si cand se inchid usile.

  • Cristian Florea 1 Oct 2012, ora 20:31

   Eh, la ei e altfel, că nu prea se aud când vorbesc, de-aia strigă staţiile alea de parcă ar avea prune în gură.

 • Ciprian B. 2 Oct 2012, ora 01:45

  cel mai urat e cand mergi cu trenul vreo 4 ore si ai de ascultat toate povestile unora care nu au ce face..

  • Cristian Florea 2 Oct 2012, ora 08:31

   Scuze că întreb, dar ce legătură are asta cu subiectul?

 • Omega Peter 2 Oct 2012, ora 18:13

  De fapt, eu credeam ca cel nebun sunt eu, sau cel putin credeam ca am eu o problema de personalitate, pt ca nu imi place sa imi aud vocea sau sa ma vad filmat. Se parte ca nu e tocmai anormal, nu!?

  • Cristian Florea 2 Oct 2012, ora 18:39

   Nu, e un lucru chiar normal, nu-ti face griji. :D