Atunci când eşti atât de celebru încât dacă-ţi face cineva o poză devine şi el faimos

Michael Johnson e fost atlet de performanţă, deţinător al recordului olimpic de 400m plat şi singurul atlet din Lume care a câştigat medalia de aur atât la 200m, cât şi la 400m într-o singură ediţie a Jocurilor Olimpice (în cazul lui în 1996). Printre altele, deţine cel mai bun timp din istorie la 300m şi a avut timp de 12 ani şi recordul mondial la proba de 200m.

El a spus despre Usain Bolt următoarele cuvinte:

Usain Bolt is so famous that you can become famous just by taking a photograph of him.

Bineînţeles, cuvintele lui au plecat de la ceva. De la această poză.

usain bolt

E făcută zilele trecute la Campionatul Mondial de Atletism de la Moscova, în cadrul probei de 100m plat. Aţi observat fulgerul acela din spate, nu?

După ce a făcut această fotografie, Olivier Morin a devenit celebru. Practic, a câştigat nişte bani frumuşei şi a obţinut menţiuni în cele mai mari publicaţii de sport din Lume. Întrebat cum a realizat acest instantaneu, a declarat că Mama Natură este cea care se face răspunzătoare pentru succesul lui.

A montat mai multe camere pe partea dreaptă a pistei şi le-a acţionat pe toate de la o telecomandă. Când, la sfârşitul cursei, s-a uitat să vadă ce-a reuşit să prindă, nici lui nu îi venea să creadă.

If I tried again for a similar result for the next 50 years, it wouldn’t happen again. So, I only really give myself credit for one percent of this picture!

Când vreodată o să mai aibă cineva ocazia să-i facă o poză lui Bolt (în traducere: Fulger), cu un fulger real pe fundal?

Povestea mi s-a părut mult prea interesantă ca să n-o împărtăşesc şi cu voi. Mi se pare incredibil felul în care Olivier Morin a devenit celebru peste noapte.

Sursa foto

3 Comments

  1. Olivian 18 august 2013
  2. Carmen 28 august 2013

Leave a Reply