Avem bani de Audi A4, deci hai să ne dăm mari

Nu-mi stă în fire să scriu mondenităţi pe blog. E ca şi cum aş reinventa OTV-ul, numai că aş rula virtual şi doar în text, fără Dan Diaconescu şi fără direct.

Astăzi vorbim despre maşini, fiţe şi prostie. Cu riscul de a-mi jigni cititorii, o fac, pentru că nu mă pot abţine. Bineînţeles, cu promisiunea că nu se va mai întâmpla, cel puţin pentru foarte mult timp.

Cum e să ai o fată pe care să te chinui s-o creşti cum ştii tu mai bine, ca să-şi termine şi ea un liceu şi, eventual, să nimerească la o facultate bună? Cum e să facă 18 ani? Cum e ca singurul şi cel mai important cadou din partea părinţilor să fie o maşină? Un Audi A4? Ei … nu pot spune că e chiar normal, dar nici foarte ieşit din comun nu este.

Dar cum e să-i oferi fiicei tale maşina, chiar în timp ce este la şcoală, iar tot liceul este afară pentru o poză de sfârşit de an? Pentru tine, e ceva normal. Te spargi în fiţe, eşti mândru de fetiţa ta, iar noul Audi, parcat în faţa liceului, arată cât de şmecheri sunteţi voi. Din partea noastră, a celorlalţi, poţi să-ţi bagi maşina fix în dos, că tot nu ne impresionezi.

Să nu mă înţelegeti greşit. Dacă tac-su are bani să-i ia Audi e problema lui. Şi dacă tipa împlineşte 18 ani zilele astea, tot problema lor rămâne, dar nu ştiu cum de singurul moment în care putea să-i facă maşina cadou era în faţa întregului liceu.

În timp ce unii de-abia au cu ce trăi de pe-o zi pe alta, alţii nu mai pot de bine şi-şi fac maşini cadou.

Fată dragă, dacă ajungi, din întâmplare, să-mi citeşti blogul, îmi pare rău că te-am făcut vedetă fără să-ţi cer voie. În plus, mă bucur enorm că termini liceul şi nu-i mai infectezi şi pe cei din jur cu prostie. Salută-l pe tatăl tău din partea mea! Omul merită respectat, cel puţin pentru că are bani.

Lasă un comentariu

19 comentarii

 • TVdece 26 Mai 2010, ora 16:27

  „dacă din întâmplare îmi citeşti blogul”… cred că verbul „a citi” nu puşcă în aceeaşi frază cu exemplarul.

 • Beta 26 Mai 2010, ora 16:32

  Am mai observat și eu genul ăsta de „cadouri”, dar faptul că l-a primit în fața liceului arată cât de aroganți și mândri de banii lor sunt părinții săi, lucru nu ușor de acceptat de unii.

  Oricum, din câte ai scris tu aici probabil mașina tipei nu va rezista prea mult și cât de curând va fi dusă la casat, eventual cu câteva victime sau chiar decese. Trist!

 • Serginho 26 Mai 2010, ora 18:35

  I-a facut cadou masina in fata liceul cu ideea ca situatia lui financiara va fi vazuta mult trecuta de gradul de modestie…
  Is curios cand termina faculta ii face cadou un avion?

 • Ndrey 26 Mai 2010, ora 18:36

  Ai si tu dreptatea ta, dar la faza asta imi pari cam frustrat.

  • Gna 27 Mai 2010, ora 08:14

   lots of thumbs up.

 • capca1 26 Mai 2010, ora 19:34

  buei frate, aici e vorba despre decenta pe care trebuie s-o manifestam in toate gesturile noastre. ceea ce ai descris tu e atitudine de cocalar. nu ar trebui sa te afecteze! pan’ la urma , ala de -a facut cadoul nici nu realizeaza grotescul situatiei…
  cat despre restul…vorba cantecului: fata mea este model…

 • MidSuMmEr NiGhT's DrEaM 26 Mai 2010, ora 19:48

  Cred ca vorbesti despre colega mea si da-mi voie sa-ti spun Grim ca nu este vorba de cati bani are si cati nu. Specific este o fata olimpica, s-a intors de la nationala de matematica cu mentiune si plus de asta a fost o mare bucurie sa primeasca ceea ce-si doreste intrucat parintii ei sunt muti… . Si crede-ma cadoul a fost mult mai mare, poate ca da ai dreptate nu trebuia sa i-l aduca la scoala, dar poate ca asa a fost surpriza mai mare:-?

  • Florea Cristian 26 Mai 2010, ora 20:01

   n-am zis ca nu trebuia sa-l aduca la scoala. putea sa vina cu el la scoala, dar o surpriza mare putea fi si daca il primea acasa, sau in noaptea de majorat, sau cand voiau ei, dar mi s-a parut eronat gestul, oricat de bine o vezi tu pe fata aia.

 • MidSuMmEr NiGhT's DrEaM 26 Mai 2010, ora 19:51

  PS: A implinit 18 ani, nu termina liceul acum;)) mai avem un an:D

 • Zoly 26 Mai 2010, ora 18:56

  Educatia parintilor si modestia lasa de dorit.

 • Gna 26 Mai 2010, ora 20:15

  Dupa cate comentarii am scris si am modificat, am ajuns la ideea : tipa este foarte tare.
  Crede-ma, imi este lene sa scriu cum am ajuns la urmatoarea concluzie.

 • Marius Moga 26 Mai 2010, ora 20:04

  Apreciez acest articol Grim, poate mai mult decat celelalte. Sa-ti spun si de ce, pentru ca ai spus lucrurilor pe nume chiar daca intamplarea este reala si tipa acea tot va ajunge pe blogul tau la un moment dat.

  Referitor la subiect, este problema lor ce cadouri fac copiilor. Chiar daca este foarte probabil sa bage A4-le ala in gard in foarte scurt timp, avand in vedere ca abia a implinit 18 ani.

 • zebis 27 Mai 2010, ora 04:48

  @Ndrey nu inteleg de ce ti se pare ca e frustrat. Nu cred ca Grim se simte inselat sau furat de respectivu’ de unde sa rezulte sentimentul de frustrare. E de cacat sa te dai mare in mediul ala. E exact ca si cum ai merge pe un santier sa le spui zidarilor ce bun esti tu in online si cati unici ai pe zi..

 • Trodat 27 Mai 2010, ora 15:55

  daca tatal fetei muncea pentru banii respectivi sunt 80% sigur ca nu si-ar fi permis sa faca asa ceva, chiar si avand functie de director ori mai ramane varianta manelistica, totul pentru figuri, nu conteaza datoriile mancarea etc conteaza sa vada lumea….

 • Andrei 27 Mai 2010, ora 17:06

  Fara Diaconescu e degeaba:(

 • MidSuMmEr NiGhT's DrEaM 11 Iun 2010, ora 13:46

  @Trodat Credeam ca muncesc ambii parinti;)
  Chiar nu stiu de ce se comenteaza despre parintii ei daca nu stiti nimic.
  Scuzati ca vb asa dar sunt intrigata de atitudinea unora.

 • MidSuMmEr NiGhT's DrEaM 11 Iun 2010, ora 13:47

  Crede-ma*

 • Radu 6 Aug 2011, ora 11:33

  Urăsc bogaţii, de orice fel, deci nu comentez!

  • Florea Cristian 6 Aug 2011, ora 11:44

   Eu n-am nimic cu bogatii, decat daca imi deranjeaza mie activitatile :D N-au decat sa fie bogati