Am avut o petrecere ca în Brazilia la sediul Kooperativa 2.0

O legendă spune că zilele de vineri sunt lăsate ca să nu intri brusc în weekend. Toată lumea știe că dacă te trezești sâmbătă și-ți dai seama deodată că nu trebuie să muncești, riști să te accidentezi. Așa a apărut vinerea ca ziua în care nu muncești prea mult, dar nici nu stai degeaba chiar toată ziua.

Noi, la Kooperativa 2.0, avem norocul ca anumite zile de vineri să se încheie cu pizza și bere. Dar am avut și situații (cum a fost acum două săptămâni) în care în biroul nostru s-a dezlănțuit un întreg party. I-am avut drept invitați speciali pe cei de la Ballantine’s Brasil. De fapt, ei ne-au zis că ne fac o vizită, iar noi când i-am primit am văzut că au venit mult mai pregătiți decât ne așteptam. Dar bineînțeles că n-am dat înapoi și, după ce ne-am activat spiritul de party, ne-am… stai să vezi mai jos.

 

 

Iar după ce ne-am energizat bine, am încercat noul Ballantine’s Brasil, care se deosebește de Ballentine’s-ul normal prin faptul că este infuzat cu coji de lime din Brazilia. Dar mai bine las un priceput să explice.

Și-am încercat combinația cu limonadă, cea cu suc de mere, apoi am încercat unul sec, să-i simt gustul așa cum trebuie. Mi-a plăcut tare mult amestecul cu suc de mere și sigur o să mai beau, că-i dulce și răcoritor. Dar și cel sec merită încercat, mai ales dacă băutura e rece sau dacă lași niște cuburi de gheață să-și facă treaba pe-acolo. :D

One Response

  1. Bianca Ceică 7 august 2015

Leave a Reply