Azi e cea mai bună zi

Acum fix 3 ani de zile, adică pe 27 februarie 2010, am crezut că ar fi bine să organizez primul blogmeet vrâncean. A fost unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am făcut vreodată. A reprezentat, din punctul meu de vedere, începutul Blogosferei Vrâncene şi, totodată, începutul meu ca blogger.

Spun asta pentru că din acea zi am început să mă implic mai serios în blogging. Atunci am înţeles că online-ul nu înseamnă doar scris pe blog şi că, oricum aş lua-o, lucrurile făcute în offline sunt cele care rămân. Atunci am avut ocazia să cunosc nişte oameni grozavi care, prin simpla lor prezenţă, m-au făcut să înţeleg că atunci când ai de gând să organizezi ceva, vârsta reprezintă detaliul cel mai puţin important (la 16 ani am reuşit să strâng aproape 20 de oameni la o masă. Cum să nu câştigi încredere în tine când se întâmplă lucrul ăsta?). Şi aşa am început să am încredere în ceea ce fac şi să încerc zilnic să mă perfecţionez.

Le mulţumesc bloggerilor vrânceni pentru că începând din ziua aceea au fost de acord să facem un grup care să mişte lucruri în Focşani. Orice idee de proiect aş fi avut (sau am fi avut, că n-am fost eu singurul cu idei de-acolo), răspunsul începea cu: „Sună bine! Hai să vedem ce putem face”. Şi, fie că se întâmpla, fie că nu, energia pozitivă transmisă de fiecare dată cu acea reacţie a contat enorm pentru mine.

Le mulţumesc şi celor din DreamTeam, care acum 3 ani au văzut în mine un blogger cu potenţial şi, deşi eram un semianalfabet atunci, m-au încurajat să fac ceea ce-mi place şi m-au motivat să fac lucrurile din ce în ce mai profi. Faptul că au venit 200km de la Bucureşti doar ca să bea o bere la un eveniment organizat de mine, un neica nimeni, mi-a dat energia de care aveam nevoie atunci. Ei, deşi probabil nu şi-au dat seama, mi-au deschis de multe ori ochii în legătură cu activitatea mea online şi m-au ajutat să fiu ceea ce sunt acum.

De aceea astăzi (şi fiecare 27 februarie începând cu anul 2010) reprezintă pentru mine cea mai bună zi din an. Atunci am cunoscut cei mai mişto oameni şi tot atunci m-am convins că vreau ca viitorul meu să aibă strânsă legătură cu online-ul.

FocsaniBlogMeet_MG_8005

La mulţi ani Blogosferei Vrâncene, zic!

4 Comments

  1. OMU 27 februarie 2013
  2. Tudor 28 februarie 2013

Leave a Reply