Azi mi-am apărat confraţii

Din punctul vostru de vedere, poate dacă mă gândesc mai bine, chiar şi din punctul meu de vedere, astăzi am păcătuit. Încă nu ştiţi despre ce e vorba, dar aşa este, vă spun sincer.

Astăzi a trebuit să-mi petrec ceva timp la o clasă de-a V-a. O aşteptam pe o doamnă profesoară, pentru că avea oră acolo, iar eu aveam ceva de discutat cu dânsa. Când am intrat, un băieţel stătea ascuns sub o bancă. Nu plângea, dar suspina. Când l-am întrebat ce-a păţit, mi-a spus că, citez: „Hulk m-a bătut, m-a dat cu capul de perete”.

La întrebarea „Cine e Hulk?” toţi băieţii din clasă au început să sară cu câte-un detaliu: „E o fată”, „O cheamă Floredana” (bineînţeles că n-o cheamă Floredana, dar numele ăsta mi-a venit în minte acum, că pe cel adevărat nu l-am reţinut), „Da, ne bate”, „Şi e rea”, „Nu ne lasă în pace”.

No’, mă gândeam, „Băi frate, ce santinelă o fi şi Floredana asta de îi terorizează pe toţi?”. Întreb: „Băi copii, dar voi nu vă puteţi lua de ea? Că dacă vă puneţi toţi, o dărâmaţi”. N-am vrut să le spun s-o ia la bătaie, că nu-s chiar atât de misogin, doar le-am sugerat ceva din care să deducă faptul că … mai bine continuăm, nu?

– Ea e băiat cu chip de fată, zice, am încercat s-o doborâm, eram nouă băieţi şi ne-a trântit pe toţi.
– Păi mă, trebuie să aveţi o tactică (ţin să menţionez că nu ştiu cum se nimerise de eram în clasă numai eu şi câţiva băieţi. Toate fetele probabil erau la baie). O ţineţi mai mulţi, iar ceilalţi …

Vă daţi seama că nu puteam să spun că ceilalţi ar trebui s-o bată, nu? Când am spus ceilalţi a intrat doamna profesoară. Pot spune că am fost salvat.

În acelaşi timp, a intrat şi Floredana. Acum, recunosc, băieţii aveau dreptate, e o monstruozitate de fată (Floredana dragă, dacă citeşti asta, să ştii că nu este vorba despre tine) în comparaţie cu bighidanii de ei. De ce şcoala se face pe categorii de vârstă şi nu pe categorii ce ţin de kilograme?

Băieţii erau atât de terorizaţi încât, cum a intrat doamna profesoară, au început: „Doamna, doamna, Floredana iar ne-a bătut. Şi nu ne lasă niciodată în pace. E o rea.”

Acum mă întreb, chiar atât de rău a ajuns rasa asta masculină? Înţeleg că femeile conduc (de multe ori) cu mintea totul, dar (fizic vorbind) nouă băieţi nu pot dovedi o fată (fie ea şi luptătoare de sumo)?

P.S.: I-am învăţat pe băieţi, în cele din urmă, că cel mai bine ar fi s-o ignore. Le-am spus că dacă n-o bagă nimeni în seamă o să se plictisească şi o să renunţe. Au spus că mă ţin la curent cu evenimentele.

*imagine via

Lasă un comentariu

10 comentarii

 • isshmen 3 Mar 2010, ora 04:57

  Bine ai facut!
  Ps: Cum am intrat pe blog mi-a atras atentia aceasta poza:) Mama..ce m-a prapadit rasul :))

 • A.Dragos 3 Mar 2010, ora 08:35

  Geniala povestea =)) ! Si la noapte cum mai dorm eu daca ma gandesc la Floredana ?
  .-= Ultimul articol al lui A.Dragos – Ghid de fotografie : Evenimentele sportive =-.

 • danbrasov 3 Mar 2010, ora 08:58

  1.Poza este bestiala! =))
  2.Cum ti-ai aparat confratii pan` la urma? :-?
  .-= Ultimul articol al lui danbrasov – Cui se adresează televiziunile pân’ la urmă ? =-.

  • Grim_Cris 3 Mar 2010, ora 15:14

   @danbrasov, i-am sfatuit. i-am ajutat sa treaca peste moment si i-am invatat cum sa doboare o fata

 • 92lucia 3 Mar 2010, ora 14:44

  Nu cred ca terbuie umblat la baieti…ci la Floredana. Tipa ar fii foarte buna pt trupele antitero:))
  .-= Ultimul articol al lui 92lucia – 1 Martie =-.

 • Andrei 3 Mar 2010, ora 16:19

  Unde e? Zi ca o rup eu:D Ce atata diplomatie, mai bine o tin 10 si unu ii da la ficati. De trei ori pe zi pana se satura. Baietii, nu ea.

 • realbadpisy 3 Mar 2010, ora 16:24

  Auiz ps-ul ala l-ai bagat asa la vrajala, nu? Sa nu iti sara nimeni in cap…cum ca instigi lumea la violentza?!
  .-= Ultimul articol al lui realbadpisy – Pentru fetele care trec pe aici =-.

  • Grim_Cris 3 Mar 2010, ora 16:50

   @realbadpisy, nu, vorbesc serios, chiar i-am sfatuit s-o ignore. cand am vazut ca i-a batut pe toti 9 o data, m-am gandit sa le ofer o alternativa. asta mi-a venit in minte :-??

   nu-mi era mie ca-mi sare lumea in cap, nu mi-e frica de asta :))

 • Tudor 4 Mar 2010, ora 21:04

  Daca te mai intalnesti cu ei, spune-le ca pot transforma greutatea Floredanei intr-un avantaj. Am avut nota scazuta la purtare in generala pentru tampeniile pe care le faceam – unele dintre ele se pot aplica si in acest caz. E nevoie doar de putintica rabdare.

  p.s. detalii pe privat :)
  .-= Ultimul articol al lui Tudor – Internet Explorer 6 =-.

 • NuPrivi-Sunt Desene Animate 10 Mar 2010, ora 10:40

  =)) foarte interesanta povestea:)) si numele pe care l-ai inventat:)) Grim Povestitorul!
  .-= Ultimul articol al lui NuPrivi-Sunt Desene Animate – Ed, Edd and Eddy Ep. 5 =-.