Azi mi-am apărat confraţii

Din punctul vostru de vedere, poate dacă mă gândesc mai bine, chiar şi din punctul meu de vedere, astăzi am păcătuit. Încă nu ştiţi despre ce e vorba, dar aşa este, vă spun sincer.

Astăzi a trebuit să-mi petrec ceva timp la o clasă de-a V-a. O aşteptam pe o doamnă profesoară, pentru că avea oră acolo, iar eu aveam ceva de discutat cu dânsa. Când am intrat, un băieţel stătea ascuns sub o bancă. Nu plângea, dar suspina. Când l-am întrebat ce-a păţit, mi-a spus că, citez: „Hulk m-a bătut, m-a dat cu capul de perete”.

La întrebarea „Cine e Hulk?” toţi băieţii din clasă au început să sară cu câte-un detaliu: „E o fată”, „O cheamă Floredana” (bineînţeles că n-o cheamă Floredana, dar numele ăsta mi-a venit în minte acum, că pe cel adevărat nu l-am reţinut), „Da, ne bate”, „Şi e rea”, „Nu ne lasă în pace”.

No’, mă gândeam, „Băi frate, ce santinelă o fi şi Floredana asta de îi terorizează pe toţi?”. Întreb: „Băi copii, dar voi nu vă puteţi lua de ea? Că dacă vă puneţi toţi, o dărâmaţi”. N-am vrut să le spun s-o ia la bătaie, că nu-s chiar atât de misogin, doar le-am sugerat ceva din care să deducă faptul că … mai bine continuăm, nu?

– Ea e băiat cu chip de fată, zice, am încercat s-o doborâm, eram nouă băieţi şi ne-a trântit pe toţi.
– Păi mă, trebuie să aveţi o tactică (ţin să menţionez că nu ştiu cum se nimerise de eram în clasă numai eu şi câţiva băieţi. Toate fetele probabil erau la baie). O ţineţi mai mulţi, iar ceilalţi …

Vă daţi seama că nu puteam să spun că ceilalţi ar trebui s-o bată, nu? Când am spus ceilalţi a intrat doamna profesoară. Pot spune că am fost salvat.

În acelaşi timp, a intrat şi Floredana. Acum, recunosc, băieţii aveau dreptate, e o monstruozitate de fată (Floredana dragă, dacă citeşti asta, să ştii că nu este vorba despre tine) în comparaţie cu bighidanii de ei. De ce şcoala se face pe categorii de vârstă şi nu pe categorii ce ţin de kilograme?

Băieţii erau atât de terorizaţi încât, cum a intrat doamna profesoară, au început: „Doamna, doamna, Floredana iar ne-a bătut. Şi nu ne lasă niciodată în pace. E o rea.”

Acum mă întreb, chiar atât de rău a ajuns rasa asta masculină? Înţeleg că femeile conduc (de multe ori) cu mintea totul, dar (fizic vorbind) nouă băieţi nu pot dovedi o fată (fie ea şi luptătoare de sumo)?

P.S.: I-am învăţat pe băieţi, în cele din urmă, că cel mai bine ar fi s-o ignore. Le-am spus că dacă n-o bagă nimeni în seamă o să se plictisească şi o să renunţe. Au spus că mă ţin la curent cu evenimentele.

*imagine via

  1. isshmen miercuri, 3 martie 2010, 4:57
  2. A.Dragos miercuri, 3 martie 2010, 8:35
  3. danbrasov miercuri, 3 martie 2010, 8:58
   • Cristian Florea miercuri, 3 martie 2010, 15:14
  4. 92lucia miercuri, 3 martie 2010, 14:44
  5. Andrei miercuri, 3 martie 2010, 16:19
  6. realbadpisy miercuri, 3 martie 2010, 16:24
   • Cristian Florea miercuri, 3 martie 2010, 16:50
  7. Tudor joi, 4 martie 2010, 21:04
  8. NuPrivi-Sunt Desene Animate miercuri, 10 martie 2010, 10:40

  Adaugă un comentariu