Azi vreau să văd cum am evoluat în ultimul timp

evolutieSe spune că felul în care gândeşti se schimbă atunci când creşti. Astăzi, uitându-mă peste nişte articole mai vechi, mi-am dat seamă că ceea ce scrie acolo nu mai reprezintă de mult punctul meu de vedere în legătură cu subiectele respective. Într-adevăr, tot de mine-s scrise, dar acum 3 ani gândeam altfel.

Aşa mi-a venit în minte un test pe care să mi-l dau singur şi pe care, dacă aveţi bloguri, aţi putea să-l încercaţi şi voi. Cred că ar fi o idee bună să-mi aleg aleatoriu o lună, o zi, apoi un an din arhiva blogului, să citesc titlul unui articol din ziua respectivă, apoi să-l rescriu aşa cum cred eu acum că ar trebui să arate. După ce-am făcut chestia asta, vreau să mă uit peste articolul iniţial şi să încerc să le compar (eventual, să-i dau unui prieten să citească ambele articole şi să-l rog să-mi spună care este mai bun).

Ar fi, dacă vreţi, un test al evoluţiei în blogging, că întotdeauna e bine să ştii cum ai evoluat (dacă ai făcut-o) şi cât de diferite sunt gândurile tale de acum, în comparaţie cu cele din anii trecuţi.

Cine mai adoptă ideea asta? Nu vă trebuie prea mulţi ani de blogging, că perspectivele se schimbă şi o dată la câteva luni.

Lasă un comentariu

8 comentarii

 • VirtualKid 19 Ian 2013, ora 21:30

  Este o discutie cu dus si intors. Evolutia poate insemna si castigarea unei constante in discurs. Daca te ajuta cu ceva, evolutia ta inseamna si oamenii pe care ai reusit sa-i convingi ca ai ceva de spus. E lucru mare!

  • Cristian Florea 19 Ian 2013, ora 22:33

   Într-adevăr, dar cu cât spui din ce în ce mai bine ce ai de spus, o să reuşeşti să convingi mai mulţi oameni.

 • Gabriel Ursan 20 Ian 2013, ora 02:51

  Buna idee Cristian. Totusi, eu astept sa treaca macar un an de cand am trecut la noua platforma ca sa-mi vad arhivele, ca ce am publicat din 2009 incoace pe blogul personal nu mai am :(

 • VirtualKid 20 Ian 2013, ora 07:36

  Cristi, se poate si cu „putini, dar buni”!

 • joculet0enervant 23 Ian 2013, ora 17:50

  Trebuie sa treaca ceva timp ca sa vezi vreo diferenta in postari.