Azi vreau să văd cum am evoluat în ultimul timp

evolutieSe spune că felul în care gândeşti se schimbă atunci când creşti. Astăzi, uitându-mă peste nişte articole mai vechi, mi-am dat seamă că ceea ce scrie acolo nu mai reprezintă de mult punctul meu de vedere în legătură cu subiectele respective. Într-adevăr, tot de mine-s scrise, dar acum 3 ani gândeam altfel.

Aşa mi-a venit în minte un test pe care să mi-l dau singur şi pe care, dacă aveţi bloguri, aţi putea să-l încercaţi şi voi. Cred că ar fi o idee bună să-mi aleg aleatoriu o lună, o zi, apoi un an din arhiva blogului, să citesc titlul unui articol din ziua respectivă, apoi să-l rescriu aşa cum cred eu acum că ar trebui să arate. După ce-am făcut chestia asta, vreau să mă uit peste articolul iniţial şi să încerc să le compar (eventual, să-i dau unui prieten să citească ambele articole şi să-l rog să-mi spună care este mai bun).

Ar fi, dacă vreţi, un test al evoluţiei în blogging, că întotdeauna e bine să ştii cum ai evoluat (dacă ai făcut-o) şi cât de diferite sunt gândurile tale de acum, în comparaţie cu cele din anii trecuţi.

Cine mai adoptă ideea asta? Nu vă trebuie prea mulţi ani de blogging, că perspectivele se schimbă şi o dată la câteva luni.

8 Comments

  1. VirtualKid 19 ianuarie 2013
    • Cristian Florea 19 ianuarie 2013
  2. Gabriel Ursan 20 ianuarie 2013
  3. VirtualKid 20 ianuarie 2013
  4. joculet0enervant 23 ianuarie 2013

Leave a Reply