Ofer un banner și un advertorial pe blogul meu în schimbul unei donații

Zolty este unul dintre bloggerii care îți poate demonstra oricând că în viață limitele ți le impui singur, iar dacă vrei să faci mai multe decât crede lumea că poți, o să reușești. Zolty suferă de distrofie musculară progresivă congenitală, iar asta îl face să se poată deplasa numai cu ajutorul unui scaun cu rotile.

Văzând oameni care au nevoie de ajutor, a lansat o campanie, în care mai mulți bloggeri (printre care și eu) pun la bătaie spații publicitare, iar cine dorește să le achiziționeze, îi dă banii lui Zolty, care va cumpăra cu acei bani cărucioare electrice second hand pentru persoanele aflate în nevoie.

Eu am anunțat că ofer un banner de 300×250 de pixeli pentru 3 luni de zile, iar azi m-am gândit să plusez și cu un advertorial. Deci dacă vrei să cumperi un banner și un advertorial pe blogul meu sau pe oricare alt blog din această listă, dă-i un mail lui Zolty și vei primi publicitate contra unei fapte bune.

Iar dacă tu nu ești printre cei care ar dori să cumpere astfel de servicii, te rog să dai mesajul mai departe, să ajungă la cât mai multă lume.

Mulțumesc!

One Response

  1. zoltybogata 20 octombrie 2016

Leave a Reply