Weekendul acesta e pentru pasionații de biciclete. Hai și tu la BikeFest! ?

BikeFest e locul care de 6 ani strânge într-un singur loc toți pasionații de biciclete din București și din apropiere. E locul în care te duci chiar dacă nu ai bicicletă, pentru că activitățile de acolo sunt atât de interesante, încât mergi acolo ca la un spectacol, ca să te relaxezi și să te bucuri de ceea ce vezi.

În acest, BikeFest are loc între 3 și 4 septembrie și se desfășoară în Parcul Izvor. Apropo, va fi și o cursă de biciclete al cărei traseu trece și prin Palatul Parlamentului. Cam cât de tare e asta? :D Pe lângă cursele pentru bicicliști, avem și standuri ale diferitelor magazine de ciclism, obiecte hand-made, colțul copiilor, lecții de mers pe bicicletă, ateliere de reparații ale bicicletelor și, din experiența anilor trecuți, sunt sigur că vor veni și câțiva bicicliști care vor să vândă diverse piese pe care le-au folosit sau biciclete care nu le mai trebuie, deci ai putea găsi și accesorii sau chiar biciclete la prețuri bune.

E o ocazie grozavă de a lua pulsul comunității de bicicliști și de a socializa cu alți oameni pasionați de pedalat. Programul complet al evenimentului poate fi consultat aici, iar dacă vrei să te înscrii la competițiile destinate bicicliștilor, găsești aici formularul de înscriere.

bikefest 2016

Hai, ne vedem acolo? ?

Leave a Reply