De ce ar fi bine să vii și tu la Social Media Summer Camp

Dacă ar fi să fac o analiză a investițiilor pe care le-am făcut în blog și în cunoștințele care mă ajută să cresc blogul, Social Media Camp-urile ar fi în topul celor mai utile investiții, pentru că mă ajută atât pe termen scurt (că ne relaxăm și râdem mult acolo, chiar dacă mai și învățăm), cât și pe termen mediu și lung, în primul rând pentru că acolo cunosc de fiecare dată oameni care mănâncă online pe pâine, acolo leg prietenii și tot acolo leg și relații de business cu persoane din câte-o companie sau câte-o agenție.

Social Media Summer Camp are loc în acest an între 2 și 5 iulie (la Pârâul Rece) și pe lângă faptul că ai ocazia să cunoști oameni influenți din online sau persoane care se află pe poziții cheie într-o companie sau într-o agenție, vei putea învăța cum să construiești o campanie online (partea asta de rezolvare a briefurilor e preferata mea) sau vei putea afla răspunsuri la toate întrebările pe care le ai legate de Social Media. Fiind atâtea persoane acolo care trăiesc în mediul online, sigur va ști cineva să-ți răspundă la curiozități.

Eu am reușit azi să mă înscriu și mi s-a șoptit că locurile libere sunt pe terminate, așa că ar fi bine să te duci pe pagina de înregistrare și să completezi formularul de-acolo. Dacă nu ești convins că ar trebui să vii, gândește-te că pentru mine e a 5-a participare la Social Media Camp și că nu te poți duce de 5 ori într-un loc dacă nu ți se pare că de fiecare dată pleci cu ceva util de-acolo.

 

social media summer camp

Leave a Reply