Cum să-ți pui pe blog un widget cu pozele de pe Instagram

Am căutat foarte mult timp o soluție care să-mi afișeze în sidebarul blogului pozele pe care le urc pe Instagram. Sunt o grămadă de coduri pe net, dar majoritatea sunt făcute în așa fel încât, dacă dă cineva click pe una dintre poze, să nu fie trimis pe profilul meu de Instagram, ci pe un site ciudat care extrage toate pozele din profilul de Instagram.

Adică dacă e vreun cititor căruia îi plac pozele din sidebar, bineînțeles că dă click pe una dintre ele ca să vadă cum face ca să-mi dea follow. Iar dacă în urma click-ului e trimis pe un site pe care îmi poate vedea pozele, dar unde trebuie să-și creeze cont ca să mă urmărească, eu n-am nimic de câștigat.

Și am căutat destul de mult timp o soluție care să fie legată direct la Instagram și care să-i trimită pe cei care dau click direct pe contul meu de pe instagram.com, nu pe un alt website. Am găsit în cele din urmă instansive.com, un website foarte ușor de folosit, care te îți generează un cod pe care tu va trebui apoi să-l introduci pe blog la Aspect » Piese » Text (Appearance » Widgets » Text). Mai mult, widgetul generat este și responsive, adică el se lățește și se îngustează în funcție de mărimea ecranului de pe care îți este accesat blogul, astfel o să se vadă bine atât de pe telefonul mobil, cât și de pe laptop.

Versiunea gratuită a acestei platforme actualizează o dată pe zi widgetul de pe blogul tău, iar pentru 5$ (pe care-i dai o singură dată, nu e taxă lunară sau anuală) se face actualizarea o dată la 45 de minute.

instagram cristian florea

Lasă un comentariu

4 comentarii

 • Dorothea 1 Aug 2015, ora 21:04

  Hehe, tare! Chiar așa ceva căutam și uite că mi-a apărut în Google, printre primele rezultate articolul tău.

  • Cristian Florea 5 Aug 2015, ora 12:40

   Ha, ce mă bucur! :D Sper că ți-a fost de folos.

 • Amelia 13 Noi 2016, ora 20:58

  Saru’mana, foarte eficient, foarte rapid, foarte usore insturctiunile de folosire:)

  • Cristian Florea 13 Noi 2016, ora 21:38

   He, he, mă bucur să aud asta. :D