Blogmeet Hyundai i30

Blogmeet Hyundai i30 1 | Cristian Florea

9 decembrie a fost pentru noi o zi de vizitat. Şi nu prieteni sau rude, ci showroom-ul celor de la Hyundai. Am fost la sediul ŢiriacAuto din Focşani unde, deşi în număr relativ mic, ne-am simţit minunat.

Directorul Ionuţ Popescu ne-a fascinat pur şi simplu prietenia cu care ne-a întâmpinat şi povestirile de prin ţările pe care le-a vizitat. Eu n-am mai văzut un om cu greutate căruia să-i pese de noi, bloggerii, mai ales că nu suntem la cine ştie ce nivel când vine vorba de blogosfera naţională.

Ne-a tratat pe cei câţiva care-am fost acolo ca nişte prieteni şi ne-a vorbit ca întregii blogosferi. Ne-a spus că noi avem influenţă, că are încredere în noi şi că speră la colaborări. Mi s-a părut incredibil cum un om ca el, director de showroom auto, înţelege faptul că nu întotdeauna, pe primul loc, se află discuţiile despre maşini, motiv pentru care am discutat subiecte diverse.

Mi-a plăcut şi modul lui de gândire. A recunoscut că showroom-ul din Focşani nu poate fi cel mai bun, cum nu poate fi specializat pe toate mărcile de maşini, dar încearcă doar să-şi facă treaba bine acolo unde se pricepe şi să ofere preţuri mici, pentru că e criză.

El nu vrea să impresioneze prin servicii (pentru că pe alea le găseşti oriunde), ci prin atitudine. Motiv pentru care fiecare reprezentant Hyundai din ţară are aceeaşi mentalitate şi acelaşi mod de a trata clienţii.

Acum am înţeles mai bine cum lucrează această companie şi vă pot spune că în spatele ei se află o grămadă de oameni muncitori, calificaţi şi dornici de a te ajuta.

Blogmeet Hyundai i30 2 | Cristian Florea

Blogmeet-ul s-a încheiat cu un Test Drive Hyundai i30 care, după spusele şoferului , se comportă minunat.

Am încheiat seara prin a ne juca într-un Jaguar, de care am rămas cu toţii foarte plăcut impresionaţi.

4 Comments

  1. val33ntyn 11 decembrie 2010
  2. Ilinca Droboteanu 11 decembrie 2010
    • Cristian Florea 11 decembrie 2010
  3. Ilinca Droboteanu 11 decembrie 2010

Leave a Reply