Blogosfera înseamnă „împreună”.

Am zâmbit încântat când am văzut noul spot al celor de la Vodafone. Atât de tare mi-a plăcut, încât la Cursul Festiv de la terminarea clasei a XII-a le-am pregătit colegilor o surpriză uşor lacrimogenă. Un filmuleţ care a pornit de-aici, de la clipul ataşat mai jos.

Bineînţeles, vocea mea nu se compară cu cea a lui Victor Rebengiuc, iar textul nici nu se apropie de calitatea celui din clipul Vodafone, dar cu toate acestea, am preferat să-l fac public, doar de dragul ideii.

amalia giurgeaAstăzi, văzând campania Vodafone, mi-am dat seama că doar lucrând în echipă ar putea cineva să câştige premiul. Astfel, Blogosfera Vrancea (adică oamenii alături de care „împreună” are sens pentru mine) a hotărât să se înscrie în campania Vodafone pentru Amalia. Altfel spus, cu articolul acesta, cel al lui Tudor şi cele ce se vor mai scrie, Amalia va participa la campania Vodafone.

Având în vedere că vrem să arătăm cât de mult înseamnă pentru noi cuvântul „împreună”, cine va mai scrie despre campanie şi îi va dedica articolul Amaliei, va primi din partea mea un banner 125×125 în sidebar, timp de-o lună. Iar dacă o să-i citiţi articolul lui Tudor, o să vedeţi că are şi el un premiu de oferit.

7 Comments

  1. Blog Amuzant 8 iunie 2012
    • Cristian Florea 8 iunie 2012
  2. Blog Amuzant 8 iunie 2012
  3. Tudor 8 iunie 2012
    • Cristian Florea 8 iunie 2012
  4. Un Filipinez 8 iunie 2012
    • Cristian Florea 8 iunie 2012

Leave a Reply