De ce îţi place sportul?

Dacă m-ar întreba pe mine cineva de ce îmi place sportul, m-aş uita la el cu un ochi închis şi cu o moacă strâmbă, vizibil deranjat de întrebare, replicându-i că nu înţeleg ce vrea să zică.

Întrebarea „De ce îţi place sportul?” e doar pentru ăia cărora nu le place deloc sportul, aşa cred eu. Pentru că dacă-ţi place, motivele sunt atât de evidente, încât le-ar remarca din avion şi un copil de grădiniţă.

Astăzi am început să mă gândesc puţin la oamenii care nu-s mulţumiţi de modul în care arată. Astfel a ieşit stângacea schemă de mai jos.

esti multumit cu felul in care arati?

După cum se poate observa în schemă, dacă nu eşti mulţumit de felul în care araţi şi nu faci nimic pentru a schimba asta, înseamnă că, de fapt, îţi convine situaţia şi că faci bine ceea ce faci.

Nu am putut să-i înţeleg niciodată pe oamenii care se plângeau în fiecare zi că s-au îngrăşat, dar nu încercau să facă nimic pentru a schimba acest lucru (bineînţeles, cei care au luat în greutate datorită unei boli, ies din ecuaţie). Chiar nu mai contează dacă-ţi place sportul sau nu, atât timp cât scopul tău este să mai dai jos din kilogramele alea.

Articolul ăsta a pornit de la faptul că ieri s-a încheiat provocarea Motivonti şi că am preferat să vă întreb pe voi cam cât sport faceţi într-o săptămână (fie că tre’ să slăbiţi, sau nu) decât să vă spun cum am reuşit eu să mă mişc în ultimele 3 săptămâni.

6 Comments

  1. Roxy's blog 3 iunie 2012
    • Cristian Florea 4 iunie 2012
  2. Ana- 5 iunie 2012
    • Cristian Florea 8 iunie 2012
  3. Adrian 6 iunie 2012
    • Cristian Florea 8 iunie 2012

Leave a Reply