Blogosfera Vrancea e acum şi în Social Media

blogosfera vranceaAvem pe Facebook grupul nostru, al bloggerilor vrânceni, făcut special pentru a discuta chestiuni organizatorice înainte de fiecare activitate în care ne implicăm. Tot acolo ne lăsăm şi link-urile mai importante spre articolele noastre.

Totuşi, grupul, deşi este deschis, nu prea e văzut de toată lumea. Ştim cu toţii că nu prea-ţi vine să te înscrii în toate grupurile dacă n-ai un motiv întemeiat pentru a face asta.

Am considerat că suntem din ce în ce mai uniţi ca blogosferă şi că e timpul ca, pe lângă grup, să avem şi-un fan page, loc în care să anunţăm ce facem, unde facem şi cum facem. Acolo or să apară nişte aşa-zise ştiri legate de Blogosfera Vrânceană, dar şi alte articole pe care le citim şi le apreciem la celelalte blogosfere locale. Altfel spus, încercăm să fim cât de poate de activi în Social Media ca o comunitate, nu doar individual.

Ca să n-o mai lungesc prea mult, vă invit să daţi like paginii Blogosfera Vrancea pe Facebook şi să ne trageţi de mânecă de fiecare dată când observaţi ceva greşit la noi.

6 Comments

  1. Madalin Blidaru 10 aprilie 2012
    • Cristian Florea 10 aprilie 2012
  2. Ana- 10 aprilie 2012
    • Cristian Florea 10 aprilie 2012
  3. CoStinel 11 aprilie 2012
    • Cristian Florea 12 aprilie 2012

Leave a Reply