Brico Depot a adăugat o gamă de îmbrăcăminte pentru cei care trebăluiesc prin casă

La cele peste 15.000 de produse pe care le avea Brico Depôt pe rafturi, au adăugat recent și echipamente de protecție pentru cei cărora le place să trebăluiască prin casă.

Ele se numesc pompos echipamente de protecție, dar mie îmi place să le spun obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, pentru că deși sunt concepute pentru a rezista celor mai grele condiții, ele nu arată ca și cum ai merge pe șantier cu ele, deci punctează bine și la capitolul fashion. 😁

Nu știu cât de mult îți pasă de fashion când renovezi sau ai de reparat ceva, dar cu siguranță vei dori să ai niște haine în care să te simți bine și care să fie și utile pe deasupra.

Iar Brico Depot fix problema asta o rezolvă prin intermediul produselor din gama SITE, unde găsești bluze de tip polar, tricouri polo, pantaloni cu multe buzunare (pentru șurubelnițe, ciocan și ce mai e nevoie), șosete dar și încălțăminte de protecție care arată perfect normal, deși conțin talpă intermediară din oțel și bombeu, ca să protejeze piciorul. Adică arată cam așa:

Zilele trecute am fost și eu într-un magazin Brico Depot, am testat șapca din gamă și polarul. Și-am stat de vorbă cu tipul din imagine. 😂

Brico Depot a adăugat o gamă de îmbrăcăminte pentru cei care trebăluiesc prin casă 5 | Cristian Florea

Lăsând gluma la o parte, dacă ai în plan proiecte de amenajare prin casă sau pur și simplu îți place să mai trebăluiești și să mai construiești câte ceva, cred că produsele de îmbrăcăminte și încălțăminte de la Brico Depot îți rezolvă multe probleme. Te invit să intri pe site și să găsești întreaga gamă de produse.

Leave a Reply