M-am bucurat degeaba

Acum cateva zile imi exprimam fericirea nemarginita traita in momentul in care a inceput sa ninga. Credeam ca a venit iarna, ca voi simti din nou urmele pasilor pe zapada deabia asternuta, voi fi din nou lovit in fiecare dimineata de gerul iernii, ma voi intoarce in casa cu „miros de frig” si ma voi bucura alaturi de toti de venirea sarbatorilor.

N-a fost asa. Pe multe bloguri vad din ce in ce mai multe scrieri despre zapada, despre felul cum ninge prin alte zone, frumusetea asternerii zapezii si primul om de zapada din acest an. Tot ce pot sa fac este sa citesc si sa ma rog sa ninga si aici. Din ziua in care ploaia s-a transformat in bucurie nimic interesant nu ne-a mai aratat acest anotimp friguros. Ploi peste ploi, balti inghetate, vanturi puternice, si cam atat . Fulgii ne-au uitat de atunci. Focsaniul este un oras umed si inghetat, un oras care asteapta iarna cum poate mai bine (pana si instalatiile pentru iarna au inceput sa se aprinda seara) si care spera in continuare la o ninsoare ca lumea macar in ziua de Craciun!

Lasă un comentariu

8 comentarii

 • Alexandru 30 Noi 2008, ora 12:54

  Zi mersi la noi nicu un fulg nu a picat 8-|

 • Necunoscut 30 Noi 2008, ora 13:04

  Si la noi doar in ziua aia a nins. Acum e noroi. :((

 • CarmenPunkGirl 30 Noi 2008, ora 13:50

  in Buzau a nins doar o zi..in rest a plouat :(

  De la mine poti citi: Despre religie

 • Alexander 30 Noi 2008, ora 14:01

  Mda, ninsoare care se topeste, idioti de edili care n-o curata de pe carosabil , iti frangi gatu si blestemi zilele petrecute in spital cand ti-e lumea mai draga. N-am ce zice, astept ninsoarea cam cum astept sa pice o bomba cu neutroni. La mine in Braila nu face de nici unele deocamdata, si ma bucur enorm, ba chiar e destul de caldut. Daca ar fi ca iarna trecuta cand a nins cat sa fie frumos si s-a topit imediat chiar as fi recunoscator.

  De la mine poti citi: Vaccinarea contra HPV

 • Grim_Cris 30 Noi 2008, ora 13:12

  Da … macar daca nu ne mai amagea degeaba :))

 • Tzukune 30 Noi 2008, ora 15:15

  Mha la mine nu mai ninge de o saptamana. A nins weekendul trecut si atat! Acum e soare si noaptea e frig! drrrr

 • Perfu 30 Noi 2008, ora 16:53

  Daca ar ninge si la Bucuresti ce bine ar fii :D

  De la mine poti citi: Sexy Braileanca – Pui de Crevedia Video

 • Grim_Cris 30 Noi 2008, ora 17:11

  ninge la mine pe blog si e de ajuns :)) … blogul meu acum este un fel de harta a Romaniei unde vine oricine vrea sa vada ninsoare. Intrarea e gratis iar vizita poate dura cat mai mult. Simtiti-va ca acasa :))