Bun, dar tu despre ce scrii?

Am urmărit marţi emisiunea Workshop, de la Radio Lynx, cu Bobby Voicu şi Alexandru Negrea. Emisiune care, în urma celor scrise de Bobby pe blogul său, a constat în analiza unei liste întregi de link-uri către bloguri. Practic, Alex şi Bobby îţi ziceau de ce cred ei că drumul tău spre succes are unele sechele.

Ca şi săptămâna trecută, eu am aflat destul de târziu că aş fi putut să-mi propun blogul spre analiză, deci nu mai era nicio şansă să mai am onoarea de a fi sfătuit în legătură cu blogul meu. Totuşi, am zis să ascult, că n-are ce să-mi strice, deci mi-am făcut o listuţă cu lucrurile sesizate de Bobby şi Alex la blogurile propuse, lucruri care-mi lipsesc şi mie.

Astăzi m-am hotărât să rezolv problemele notate de mine, dar m-am blocat în momentul în care a trebuit să fac în aşa fel încât să apară pe undeva ceea ce puteţi găsi pe blogul meu (v-am mai spus eu că cel mai greu este să te autocaracterizezi, sau să-ţi descrii blogul). Oare ce găsiţi pe blogul meu? Ce subiecte dezbat eu? E blog generalist, personal, sau cum vreţi voi să-i spuneţi, da’ nu-i frumos să scriu asta în descriere. Trebuie să fie un subiect pe care l-am dezbătut aici mai mult decât altele. Sau să fie ceva al meu, pe care să-l recunoşti în momentul în care te loveşti de blogul meu.

După jumătate de oră de gândire n-am reuşit să scot nimic, dar încă n-am terminat. M-am oprit doar ca să vă întreb pe voi despre ce scrieţi pe blogurile voastre.

Nu de alta, dar dacă o ştiu că nu-s singurul care habar n-are ce subiecte dezbate pe blog, poate o să mă simt mai bine.

Tags:

13 Comments

 1. Bogdan Anghelina 3 martie 2011
  • Cristian Florea 3 martie 2011
 2. Bogdan Anghelina 3 martie 2011
 3. Rares Cojocaru 4 martie 2011
  • Cristian Florea 4 martie 2011
 4. Adi 4 martie 2011
  • Cristian Florea 4 martie 2011
 5. Malli 4 martie 2011
  • Cristian Florea 5 martie 2011
 6. OMUL SIMPLU 5 martie 2011
  • Cristian Florea 5 martie 2011
 7. cony 6 martie 2011
  • Cristian Florea 7 martie 2011

Leave a Reply