Bun, dar tu despre ce scrii?

Am urmărit marţi emisiunea Workshop, de la Radio Lynx, cu Bobby Voicu şi Alexandru Negrea. Emisiune care, în urma celor scrise de Bobby pe blogul său, a constat în analiza unei liste întregi de link-uri către bloguri. Practic, Alex şi Bobby îţi ziceau de ce cred ei că drumul tău spre succes are unele sechele.

Ca şi săptămâna trecută, eu am aflat destul de târziu că aş fi putut să-mi propun blogul spre analiză, deci nu mai era nicio şansă să mai am onoarea de a fi sfătuit în legătură cu blogul meu. Totuşi, am zis să ascult, că n-are ce să-mi strice, deci mi-am făcut o listuţă cu lucrurile sesizate de Bobby şi Alex la blogurile propuse, lucruri care-mi lipsesc şi mie.

Astăzi m-am hotărât să rezolv problemele notate de mine, dar m-am blocat în momentul în care a trebuit să fac în aşa fel încât să apară pe undeva ceea ce puteţi găsi pe blogul meu (v-am mai spus eu că cel mai greu este să te autocaracterizezi, sau să-ţi descrii blogul). Oare ce găsiţi pe blogul meu? Ce subiecte dezbat eu? E blog generalist, personal, sau cum vreţi voi să-i spuneţi, da’ nu-i frumos să scriu asta în descriere. Trebuie să fie un subiect pe care l-am dezbătut aici mai mult decât altele. Sau să fie ceva al meu, pe care să-l recunoşti în momentul în care te loveşti de blogul meu.

După jumătate de oră de gândire n-am reuşit să scot nimic, dar încă n-am terminat. M-am oprit doar ca să vă întreb pe voi despre ce scrieţi pe blogurile voastre.

Nu de alta, dar dacă o ştiu că nu-s singurul care habar n-are ce subiecte dezbate pe blog, poate o să mă simt mai bine.

Lasă un comentariu

13 comentarii

 • Bogdan Anghelina 3 Mar 2011, ora 16:16

  Și eu m-am lovit de aceiași problemă și am făcut câteva modificări blogului iar acum încerc să mă concentrez mai mult pe domeniile care apar și în logo-ul meu, IT și Online căci subiecte de divertisment am avut destule.

 • Bogdan Anghelina 3 Mar 2011, ora 17:13

  Nu precis tutoriale însă articole din zona IT & Online :). În plus am deschis și un nou „concurs” pe perioadă delimitată, creez reveiw-uri complete (ca cel pentru Țara jucăriilor) care sa conțină atât problemele pe care le găsesc unui site cât și rezolvările pentru acestea, articole care se încadrează în domeniile mai sus menționate.

 • Rares Cojocaru 4 Mar 2011, ora 10:39

  Nici eu nu stiu despre ce scriu pe blog. La descriere am zis cate ceva despre mine. De cele mai multe ori abordez intamplari personale, impresii… si dese ori articole comice.

 • Adi 4 Mar 2011, ora 18:50

  Daca stau sa ma gandesc, blogul meu uneori e personal, alteori e carcotas, cateodata IT, social media, social media marketing si tot se invarte. Chiar daca nu mai sunt la moda, cred ca ma voi concentra pe viitor la ceva mai personal.

  • Florea Cristian 4 Mar 2011, ora 19:05

   nu trebuie sa fii la moda, dar daca articolele personale atrag destui vizitatori, nu vad de ce n-ai merge pe „nisa” asta

 • Malli 4 Mar 2011, ora 19:59

  Nici eu nu stiu despre ce scriu. Adica scriu despre orice imi trece prin cap. Hmmm… Clar e blog personal, dar alta descriere nu mai stiu sa ii atribui :D. Blog cu balauri imaginari, turta dulce si bonsai nu prea merge, nu :)?

  • Florea Cristian 5 Mar 2011, ora 12:12

   nu :)) dar ar fi destul de interesant sa citesc o asemenea descriere de blog

 • OMUL SIMPLU 5 Mar 2011, ora 13:06

  in general scriu despre orice ca si tine. Blog generalist sau cum să-i spunem să avem şi noi nişa noastră.:))

 • cony 6 Mar 2011, ora 21:35

  Scriu despre tot ce imi trece prin cap si ce imi place. De la glume pana la amintiri, stiri, citate care imi plac, creatii proprii, etc. Blogul e din categoria personale, asa incat imi acord liberatea de a scrie despre ce cred ca merita si i-ar interesa si pe altii sa citeasca.

  • Florea Cristian 7 Mar 2011, ora 07:21

   cam asa m-am gandit si eu ca va suna descrierea blogului, dar voiam ceva mai exact. din pacate, pentru bloguri personale / generaliste, nu exista ceva mai exact