Trupa byron lansează 5 albume într-o lună de zile. Pe primul îl poți descărca deja

Prietenii de la byron iar ne surprind cu ideile lor năstrușnice. Acum au hotărât să lanseze 5 albume într-o lună de zile. Și nu oricum: fiecare membru al trupei byron + Vladimir, din echipa de sunet, a făcut câte-un album solo, într-o provocare pe care și-au dat-o la sfârșitul anului 2015. Albumele sunt gata, iar acum urmează să fie lansate, câte unul pe săptămână.

Prietenul Dan Byron, solistul trupei, a făcut lansarea oficială a albumul „privește cerul…” pe 13 februarie, iar următorul de pe listă este 6 fingers, care va lansa albumul „6:9” pe 24 februarie. Am avut ocazia de a asculta albumul lui Dan cu câteva zile înainte de lansare, iar de-atunci i-am dat play de cel puțin 10 ori. Îmi place. În special pentru că fiecare piesă are o poveste pe care n-o poți descoperi din prima. Fiecare reascultare a melodiilor din album îți afișează un detaliu pe care nu l-ai auzit dățile trecute sau îți dezvăluie un sens al versurilor la care nu te-ai gândit inițial.

Albumul lui Dan, „privește cerul…”, poate fi ascultat și descărcat de aici. Dacă vrei să afli povestea albumului, o găsești aici. Azi am citit și un articol despre povestea piesei „În gară” și chiar sper să avem un articol asemănător pentru fiecare piesă de pe album. Apropo, eu deja mi-am făcut un top de piese preferate de pe album: începem cu „Să fie veselie”, continuăm cu „Țara asta” și încheiem topul cu „Încet încet”

Peste două zile își lansează și 6 fingers albumul și, bineînțeles, abia aștept să-l ascult. Dacă vrei să afli printre primii când și ce mai lansează trupa, te invit să dai un like paginii lor de Facebook. Mai mult, aici e lista de concerte viitoare. Deja au început turneul de promovare al acestor 5 albume, numit „Solo Together Tour”.

Las mai jos un player cu albumul lui Dan și un vizual care îți spune când vor fi lansate celelalte albume. 2017 a început foarte bine, din punctul ăsta de vedere.

trupa byron lanseaza 5 albume intr-o luna

Update: Mai jos poți asculta și albumul lui 6 fingers. :D

Tags:

Leave a Reply