Calugar metalist

Unii dintre voi s-ar putea sa stiti povestea lui, altii deabia acum o auziti, pe unii poate inca va impresioneaza, pe altii poate nu.
Este vorba despre un calugar italian pe nume Cesare Bonizzi, in varsta de 62 de ani care de ceva timp a simtit o anumita atractie spre muzica metal sau „muzica diavolului” (cum spun cei care nu stiu ce e ala rock 8-| ).
Ma rog…acest calugar cu barba si reverenda si-a facut o formatie axata momentan pe Christian Metal, formatie mica dar cu planuri mari de viitor.
El este vocalistul, avand o voce foarte „patrunzatoare” si foarte „frumoasa” … adica suna bine pe metal ba’.
Primele lui inclinatii spre metal au fost descoperite in 2002 cand si-a facut o trupa numita Metalluminium, cu care are si un album.
Acum, in 2008, a creat trupa Fratello Metallo cu care a scos albumul „Misteri”.
Eu le-am ascultat vre-o 3 melodii si chiar suna bine. Preferata mea este „Venere” si v-o recomand cu caldura (asta daca va plac influentele rock in muzica).
Daca ar fi sa traducem putin numele formatiei ar iesi ceva de genul: Fratello Metallo = Fratele Metalului, frate venind de la formula de adresare dintre calugari.

Fratello Metallo

Fratello Metallo

Acest „frate al metalului” declara ca religia ii permite sa cante si sa indrageasca orice tip de muzica. Atunci cand lumea ii cere parerea despre credinta in Dumnezeu el spune de fiecare data ca oamenii pot crede in ce vor ei dar ca Dumnezeu exista si ne ajuta de fiecare data. El nu obliga oamenii sa creada in nimic. Ramane ca ei sa hotarasca daca il venereaza pe Dumnezeu sau nu.

Voi ce credeti despre acest calugar metalist?

6 Comments

  1. Sixx 29 septembrie 2008
  2. Cristian Florea 29 septembrie 2008
  3. Leah 4 decembrie 2009
  4. Cristi980 17 ianuarie 2010
    • Cristian Florea 17 ianuarie 2010
  5. Andrei 17 ianuarie 2010

Leave a Reply