Ajută și tu nou născuții de la maternitatea din Câmpina mergând la un spectacol de teatru

În 2015, cei de la Cuibului Artiștilor, prima companie independentă de teatru din România, au oferit publicului 300 de zile de teatru gratuit, prin intermediul unui proiect al cărui obiectiv era să încurajeze oamenii să meargă la teatru. Inițiatorii erau o mână de absolvenți UNATC care voiau să ofere României spectacole de teatru în sistem occidental, reușind astfel să facă din 300 de zile de teatru gratuit cel mai mare proiect cultural la nivel național, cu o comunitate de 32.265 de prieteni.

Anul acesta vor să se implice și mai mult în ajutorarea comunității, așa că au lansat proiectul #cuInimaLaTeatru, care e cam așa: vor desfășura spectacole gratuite în 10 orașe din țară, iar la fiecare spectacol publicul va putea face donații. Donațiile se duc spre maternitatea din Câmpina, un loc în care echipamentul de specialitate (care acum lipsește) ar putea oferi o nouă șansă la viață nou născuților.

Te invit să mergi la teatru și să donezi cât te lasă sufletul. E ca și cum ai plăti un bilet la care tu stabilești prețul și care știi sigur că va salva viața cuiva. Programul spectacolelor poate fi văzut în afișul de mai jos. Iar dacă vrei să mergi la unul dintre spectacole, să știi că rezervările se fac aici, iar pagina evenimentului de pe Facebook e aici.

heART cu inima teatru - Cuibul Artistilor

Dacă nu poți merge la niciun spectacol, dă vestea mai departe, să audă cât mai mulți prieteni de-ai tăi. :D

Tags:

Leave a Reply