Știai că există Campionatul de Bine? Ajutorul tău poate să aducă 5000 de euro unui proiect umanitar

Ce este Campionatul de Bine? Este o competiție între proiecte ale ONG-urilor din toată țara. Regulile sunt simple: fiecare ONG înscris trebuie să găsească persoane interesate de proiectul cu care acesta participă și să-i îndemne pe cei interesați să facă o donație, cât de mică ar fi ea, pentru acel proiect. Numele de Campionat de Bine vine de la faptul că această competiție aduce numai lucruri bune, după cum urmează:

  • găsești într-un singur loc mai multe proiecte umanitare. Poți să-ți alegi ce vrei tu să susții din întreaga listă de proiecte;
  • Bursa Binelui este singura platformă online care permite donațiile fără comisioane. Adică dacă donezi 5 lei, tot 5 lei vor ajunge la proiectul pe care-l alegi.
  • Dacă ne uităm mai atent, Campionatul de Bine este mult mai mult decât o competiție între proiecte ale ONG-urilor din toată țara, pentru că această competiție îi determină pe reprezentanții ONG-urilor să devină propriii fundraiseri, lucru care îi va ajuta și pe viitor, după ce se încheie competiția.

Mai mult decât atât, dacă intri pe platformă și faci un bine, până pe 15 februarie (când se încheie competiția), poți ajuta ca proiectul pe care îl susții să câștige 5000 de euro. Pentru că BCR premiază primele 3 proiecte care au cel mai mare scor la finalul competiției cu dublarea sumei strânse, în limita a 5000 de euro. Scorul se calculează înmulțind suma strânsă de către fiecare proiect în parte cu numărul total de donatori. Altfel spus, se încurajează donarea din partea cât mai multor persoane pentru a putea fi pe podiumul competiției.

Am donat și eu, dar nu-ți spun cui, pentru că nu vreau să te influențez. În schimb, te invit pe pagina Campionatului să donezi cât vrei tu, cui vrei tu (apropo, plățile sunt securizate complet prin euplatesc.ro, deci n-ai de ce să-ți faci griji). Sunt oameni care au nevoie de tine, iar dacă îi ajuți să fie printre primii 3 la finalul competiției, pot face și mai mult bine datorită ție. Nu uita: competiția se încheie pe 15 februarie.

Leave a Reply