Când a fost ultima oară când ai făcut ceva diferit?

ceea ce este evident nu are nevoie de dovada

Ieri am participat la Manifest, un eveniment susţinut de Ariel, care urma să-mi schimbe viaţa.

Am participat cu mare drag, iar la întrebarea „Ţi-a schimbat, într-adevăr, viaţa?”, aş răspunde cu „asta depinde doar de mine”. De ce? Pentru că la evenimentul de ieri am învăţat cum să-mi pun în ordine nişte idei, adică nişte lucruri pe care aş vrea să le schimb la mine şi, pe lângă asta, am învăţat cum să fac în aşa fel încât să nu uit că am o schimbare de făcut (lucru de care mă loveam de obicei).

Schimbarea a început deja de ieri, iar lucrurile pe care mi le-am pus pe foaie nu se pot schimba aşa, cât ai clipi. În schimb, v-aş putea dezvălui puţin din ce-am notat acolo: am de gând ca în fiecare săptămână să încerc ceva nou (ceea ce vă recomand şi vouă, fireşte). Nu contează ce, ci contează că am s-o fac. De ce? Pentru inspiraţie şi pentru feeling-ul de a face ceva ce n-am mai făcut până acum.

Totodată, ieri am avut ocazia s-o cunosc pe Iulia, o cititoare mai veche (ştiţi că vă spuneam eu că vreau să cunosc un cititor al blogului acolo, nu?), care, sper eu, a plecat de la eveniment la fel de impresionată ca şi mine. În afară de Iulia, am avut ocazia să cunosc o grămadă de persoane faine cu care am început să ţin legătura şi de la care sigur voi avea ce învăţa.

Ce rămâne de făcut de-acum în colo? Să aplic toate schimbările pe care le-am notat în manifest, să am grijă să mai particip şi la alte evenimente Motivonti, apoi să vă întreb pe voi ce-aţi schimba astăzi la voi pentru a fi mâine mai fericiţi.

Leave a Reply