#casastiti: 7 lucruri inventate de bărbați pe care le folosesc femeile

WatchShop, magazinul online de ceasuri de dedicat bărbaților, a împlint 7 ani de activitate. Ei spun că au un magazin dedicat bărbaților pentru că l-au gândit special pentru bărbați. Adică informațiile de pe site și aranjarea produselor sunt puse acolo în așa fel încât bărbații să rezoneze cu ele. Găsești și ceasuri pentru femei pe site, dar sunt puse în așa fel încât să-i tenteze tot pe bărbați să le cumpere, ca un cadou. :D

Revenind la aniversarea lor, m-au provocat să mă gândesc la un top construit în jurul cifrei 7, care să aibă cumva legătură atât cu bărbații, cât și cu femeile. Bineînțeles, am apelat la hashtagul #casastiti și am făcut un top cu 7 lucruri inventate de bărbați pe care le folosesc femeile. Topul arată cam așa:

7 lucruri inventate de barbati pe care le folosesc femeile

Apropo, am fost mai mulți colegi de la Kooperativa 2.0 care am făcut câte-un top asemănător. Poți vedea pe Facebook-ul WatchShop cum s-au descurcat ceilalți. :D Și pentru că vorbim de o aniversare, să știi că WatchShop oferă o sticlă de vin cadou pentru fiecare ceas cumpărat. ?

2 Comments

  1. Diana Solomon 28 septembrie 2016
    • Cristian Florea 1 octombrie 2016

Leave a Reply