Poți ajuta la construirea unor case pentru familii nevoiașe doar pentru că răspunzi la o întrebare

Anul trecut, cei de la LafargeHolcim au lansat obradbeton.ro, o platformă jucăușă, care punea un brad de beton în diverse locuri din România, iar cei care intrau acolo trebuiau să recunoască locul. Dacă recunoșteau locul, se întâmplau două lucruri:

  1. Aflau mai multe informații despre acel loc și despre contribuția pe care a adus-o LafargeHolcim acolo;
  2. LafargeHolcim dona automat un sac de ciment către Habitat for Humanity România, un ONG care construiește în fiecare an mai multe case pentru familii nevoiașe.

Anul trecut, donația a fost de peste 190.000 de kilograme de ciment, care au sprijinit peste 1200 de persoane defavorizate. Pentru că a ieșit atât de bine campania, LafargeHolcim a reluat-o, așa că te invit să intri în fiecare zi (până pe 22 decembrie) pe obradbeton.ro și să răspunzi întrebării de acolo. Dacă răspunzi corect, LafargeHolcim donează automat un sac de ciment către Habitat for Humanity România.

Cu cât avem mai multe răspunsuri corecte, cu atât vor fi mai multe donații, așa că rugămintea mea ar fi să le zici și prietenilor tăi despre aceasată campanie, ca să ajutăm la donarea unui număr cât mai mare de saci de ciment. :D

ajuta la construirea unor case pentru familii nevoiase - lafargeholcim

Tags:

Leave a Reply