Dacă faci cumpărături la Profi poți câștiga un Renault Captur sau vouchere de cumpărături

Dacă ne-am împrietenit pe rețelele sociale, probabil ai văzut deja că zilele trecute am fost la Timișoara, unde Profi a deschis al 1000-lea magazin de la noi din țară, iar eu am avut onoarea să fiu unul dintre primele persoane care îi calcă pragul.

Ei bine, cu ocazia deschiderii celor 1000 de magazine, Profi a făcut în Piața Libertății din Timișoara cea mai mare construcție din flori din România, pe care am filmat-o și o poți vedea aici.

Mai mult decât atât, au pregătit un concurs pentru toți cei care cumpără de la Profi. Mecanismul e foarte simplu, iar premiile excelente:

👉🏻 10 mașini Renault Captur;
👉🏻 20.000 de vouchere de cumpărături în valoare de 30 de lei și de 50 de lei;

Ce trebuie să faci ca să te înscrii în cursa pentru premii?

E de-ajuns să faci cumpărături la Profi în valoare de minimum 30 de lei, iar după ce ai făcut asta să scanezi bonul la unul dintre infochioșcurile disponibile în fiecare magazin.

Mai multe șanse de câștig

  • partea faină la acest concurs e că poți înscrie absolut fiecare bon de cumpărături de minimum 30 de lei de la Profi, deci cu cât cumperi mai des de-acolo, cu atât ai mai multe șanse;
  • totodată, există anumite produse la raft care îți aduc două șanse de câștig (le vei vedea scoase în evidență în magazin). Dacă se va regăsi pe bon un produs de acest gen, vei fi înscris de două ori în competiție folosind un singur bon. Un fel de lifehack, dacă vrei. :))

Ca să te înscrii în competiție, ai timp să faci cumpărături până pe 23 iunie 2019, iar detalii despre concurs găsești aici.

În final îți urez mult succes. Chiar mi-ar plăcea ca unul dintre cele 10 mașini Renault să ajungă la unul dintre cei care citesc ce mai public pe-aici. 😁

Tags:

Leave a Reply