Cât de greu e să accepţi că nu eşti făcut pentru o anumită activitate?

schiemÎntotdeauna când am vrut să învăţ ceva nou, am încercat de cel puţin un milion de ori să fac lucrul ăla, iar dacă după toate acele încercări am simţit că nu e bine, abia atunci am renunţat.

Cu muzica şi desenul nu mi-a fost greu să-mi dau seama că nu mă pricep, că aici dacă nu ai niciun fel de talent, poţi exersa şi de două milioane de ori şi tot nu iese nimic.

La scris n-am fost niciodată cel mai talentat şi am acceptat lucrul ăsta fără nicio problemă. Cu toate astea, am luat drept bună zicala „practice makes perfect” în toate articolele pe care le-am scris până acum şi, văzând că evoluez, mi-am dat seama că ceva trebuie să fie bun în tot exerciţiul ăsta.

În tabăra #schiem (că aici voiam să ajung), nu-s ăla care prinde cel mai repede mişcările. De fapt, sunt cel care are cele mai două picioare stângi de pe pârtie, ca să zic aşa, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să continui să încerc. Abia au trecut două zile, iar până duminică s-ar putea să scriu altceva despre sportul ăsta.

Până atunci, eu mă distrez la fiecare coborâre de pârtie şi la fiecare căzătură, dar să nu le spuneţi asta lui Toma şi lui Brylu, că ei au impresia că am venit în cantonament aici. Să muncim, nu să ne distrăm.

În rest, până când n-o să cobor pârtia aia de un milion de ori, n-am să spun că schiatul nu-i pentru mine. În seara asta o să testez şi nocturna şi sunt sigur că o să-mi placă.

Apropo, ţie cât de greu îţi vine să accepţi că un lucru nu e făcut pentru tine?

#schiem este prima tabără de schi pentru bloggeri organizată de Arena Platos cu susținerea Sony, Vodafone, Michelin, Staropramen, Ford, Perla Păltinișului și Buonavista.

7 Comments

  1. Marius Matache 23 ianuarie 2013
    • Cristian Florea 23 ianuarie 2013
  2. Tudor 23 ianuarie 2013
  3. joculet0enervant 23 ianuarie 2013
  4. Sorin 25 ianuarie 2013

Leave a Reply