Câte ceva despre #ziuaz

Florea Cristian la petrecerea de lansare zonga.roDacă îmi urmăriţi activitatea pe Twitter şi Facebook şi dacă aseară aţi reuşit să fiţi online la momentul potrivit, probabil aţi aflat deja că #ziuaz a fost, în cele din urmă, un pretext pentru a lansa siteul zonga.ro, nu vreo întâlnire masonică, aşa cum au crezut unii. :))

Părerea mea despre site-ul nou lansat am s-o scriu în alt articol, că sunt multe de zis şi aşa e cel mai bine. Acum să vă spun cum mi s-a părut petrecerea Zonga, că dacă-i zic petrecere #ziuaz înseamnă că sunt outdated.

Am anunţat şi în articolul de aici că cinci bloggeri au organizat cinci petreceri cu teme diferite. Eu am fost în tabăra hippie, condusă de nimeni altul decât Chinezu. Ca hipiot-şef, Chinezu s-a costumat aşa, asta ca să vă daţi şi voi seama ce ditamai distracţia „am îndurat” la petrecerea de aseară.

Din cele postate până acum, singurul loc unde mi-am găsit şi eu faţa a fost pe blogul lui Piticu, mai exact aici. M-am simţit mai hippie decât mi-aş fi putut imagina vreodată că voi fi. Probabil şi ceilalţi colegi de breaslă la fel, având în vedere faptul că hăhăielile au început încă de la intrarea în zona de petrecere.

O distracţie bună oricum nu poate fi descrisă, oricât de mult m-aş chinui. Ea trebuie simţită ca să fie apreciată la adevărata ei valoare. Totuşi, dacă vreţi să muriţi de ciudă, uitaţi-vă la pozele de-aici, de-aici şi de-aici.

Later edit: Toate pozele în care apare faţa mea le-am pus aici.

Later edit 1: Şerban Păun a ţinut morţiş să mă filmeze şi pe mine răspunzând la câteva întrebări. În oboseala pe care o aveam în mine, am încercat să nu mă fac de râs. Eu apar pe la minutul 34.

10 Comments

 1. Mircea 3 februarie 2012
  • Cristian Florea 3 februarie 2012
 2. Calivita 3 februarie 2012
  • Cristian Florea 3 februarie 2012
 3. LoL3X 3 februarie 2012
  • Cristian Florea 3 februarie 2012
 4. Adrian Anghel 3 februarie 2012
  • Cristian Florea 3 februarie 2012
 5. Șerban 4 februarie 2012
  • Cristian Florea 4 februarie 2012

Leave a Reply