‘cause you had a bad day…

Because you had a bad day…you start to write :)
Whatever…au fost si zile mai proaste si zile mai bune si mai fericite si mai putin fericite si tot felul de zile. Am simtit ca toti norii vin peste mine, ca muschii creierului nu vor sa lucreze, am incercat sa scriu ca sa ma „exorcizez” de acei demoni nepasatori care nu-si dau seama ca-mi fac atata rau, am incercat sa uit, am incercat sa ma gandesc la altceva, am incercat multe metode.
Acum vine intrebarea: „Am reusit?”
S-a vazut in articolele mele faptul ca sunt mai sad decat in alte zile? S-a vazut in scrierile lungi ca nu mai scriu cu aceeasi pofta?
Raspunsurile le pot gasi numai la voi (cititotrii si comentatorii fideli).
Va pun la o mica incercare:
Va rog sa faceti o mica analiza intre „De ce tocmai noi?” si „Limba romana…inca in dubiu?”, va rog sa-mi spuneti daca se vede vreo diferenta…daca mai scriu sau nu atat de „deschis”, daca „exorcizarea” a avut succes.

In functie de raspunsurile voastre ramane sa decid daca mai are rost sa scriu in zile proaste sau nu. Eventual pun un filmulet de pe YouTube si un comentariu mic si cam asta ar fi in zilele in care nu prea am chef de nimic.

Totusi daca imi spuneti ca nu sunt prea multe diferente voi continua sa scriu pentru a putea voi citi cu  o oarecare placere articolele mele.

Leave a Reply