Caută doi prieteni care știu să pedaleze și câștigați împreună 300 €

Dacă tot e 1 iunie și e zi liberă și e soare afară, s-ar putea să vrei să ieși cu bicicleta prin parc. Dacă tot vei face asta, află că am declarat perioada 1 – 7 iunie ca fiind Săptămâna Bloggerului Biciclist, iar asta înseamnă că dacă-ți faci echipă cu încă doi prieteni care au bicicletă, ați putea câștiga împreună 300 de euro. Ce trebuie să faci?

1. Să fiți o gașcă de 3 oameni cărora le place să meargă pe bicicletă și cel puțin unul dintre voi să fie blogger. Dacă nu ești tu cel cu blog, gândește-te repede la amicii tăi bloggeri și vezi pe care-l cooptezi în echipă. Nu trebuie să fiți din același oraș și nu trebuie să pedalați împreună. Social Media is the limit!

2. După ce v-ați pregătit gașca, publicați pe blog un articol în care să vă anunțați echipa. Ideal ar fi să vă dați și un nume. Creați articolul respectând cerințele de aici (și urcați articolul în formularul de acolo).

3. Descărcați-vă aplicația i’Velo (download pentru Android și iOS).

4. Pedalați cât vreți voi în perioada 1 – 7 iunie, folosind aplicația pentru a înregistra activitatea voastră fizică.

5. Săptămâna viitoare (8 – 14 iunie), faceți un nou articol pe blog în care să strângeți impresii de la toată echipa (referitoare la cum s-a descurcat aplicația și la cum a fost Săptămâna Bloggerului Biciclist), apoi urcați-l tot în formularul de aici.

6. Eu, Cristi și Vlad vom juriza toate articolele înscrise în campanie și vom stabili ce echipă merită marele premiu de 300 de Euro, dar și căror echipe le acordăm celelalte premii, din poza de mai jos.

Poza-goodie-bag

 

Ideea ne-a venit când am văzut cât de fain e conceptul Bike2Work. :D

2 Comments

  1. Cristian Ghingheș 4 iunie 2015
    • Cristian Florea 5 iunie 2015

Leave a Reply