Ce aparate foto au bloggerii?

Cautand diferite chestii pe internet am dat de Blogu’ Lu’ Aldea. Initial nu stiam ce cautam eu pe el, mai ales pentru ca este pe un subdomeniu. Apoi am vazut un mic-mare concurs la care premiul este o Camera foto Genius G-Shot P6533

• Zoom total de pana la 12x pentru apropierea cadrelor indepartate;
• Poti capta pana la 100 de imagini cu bateriile AA pe care le foloseste;
• Setarile predefinite pentru diferite scene, usureaza captarea imaginilor

Chiar daca este rosu(asa arata poza), am zis sa incerc si eu sa particip la concurs pentru ca ideea este geniala(zic eu) si Aldea este dispus sa-si dea bunurile pentru a-si promova blogul.
Desi sunt nou in blogsfera presupun ca este o metoda destul de buna de promovare alesa de Aldea pe care s-ar putea s-o folosesc in viitor.

Acum ca sa ma refer strict la concurs, nu stiu daca am inteles bine daca trebuie sau nu sa raspund la intrebarea „Ce aparete foto au bloggerii?” dar o sa incerc.

Daca stau putin sa ma gandesc, bloggerii sunt niste persoane normale, ca toti ceilalti, diferenta este ca au putin talent la scris si ca au un coltisor acolo pe internet unde scriu tampeniile care le trec prin minte.

Deci bloggerii au aparate foto ca niste persoane normale, in functie de castigurile lunare, ofertele din orasul in care locuiesc, pretentii, nevoi etc. :)

Na ca am raspuns la intrebare (cred) si am si participat la concurs. Urati-mi succes!

Tags:

2 Comments

  1. cby 17 septembrie 2011
    • Cristian Florea 18 septembrie 2011

Leave a Reply