Ce-ar fi de zis la sfârşitul Internet & Mobile World?

Ce-ar fi de zis la sfârşitul Internet & Mobile World? 1 | Cristian FloreaCa un provincial ajuns la capitală ce sunt, m-am simţit la conferinţele Internet & Mobile World exact aşa cum îmi imaginam eu că m-aş fi simţit la conferinţele TED, dacă aş fi avut ocazia să particip la aşa eva.

Să aud eu un englez, cu glumele britanice în tolbă, care ne vorbeşte despre SEO? Nu-mi imaginam c-o să pot vreodată să asist la un asemenea spectacol. Deşi erau nişte noţiuni de bază, pe care eu le cunoşteam, m-a fascinat tare mult modul de prezentare, pentru că era un stil pe care-l văzusem numai online până atunci.

Oricum, lăsând la o parte faptul că m-au fascinat nişte oameni doar pentru că vorbeau limba engleză, Internet & Mobile World a fost o ocazie extraordinară de networking. Am reuşit să cunosc oameni noi cu care, probabil, voi colabora la un moment dat.

În plus, am reuşit să ies şi eu în evidenţă prin ceva. De fiecare dată când cineva citea pe ecusonul meu cuvântul „blogger”, ridica mirat din sprânceană întrebându-mă despre ce scriu, dacă o să dezbat ce s-a întâmplat la IM World, cum mi se par toate lucrurile care se întâmplă acolo etc. E o satisfacţie extraordinară să vezi că oamenii te respectă şi vor să ştie punctul tău de vedere în legătură cu evenimentul, doar pentru că pe ecusonul tău scrie că ai un blog.

Pe lângă toate astea, am venit acasă cu nişte idei de promovare foarte tari şi cu o dorinţă arzătoare de implementare. Mi-ar plăcea să particip mai des la astfel de conferinţe, pentru că sunt o grămadă de oameni de cunoscut şi o grămadă de lucruri de aflat.

Apropo, oamenii de la Business Results mi-au dedicat o campanie. Caută „Salut Cristian Florea” pe Google şi o să vezi despre ce-i vorba (sau poţi da click aici, că-i mai simplu).

Mi-au mai plăcut şi cei de la Outbox, care mi-au oferit o ciocolată tare inventivă, cu un QR Code pe ea.

Ce-ar fi de zis la sfârşitul Internet & Mobile World? 2 | Cristian Florea

Şi să nu-i uităm pe cei de la Zitec care, pe lângă faptul că mi-au oferit un voucher de 50€ în sistemul lor de afiliere, mi-au dat un tricou pentru că am fost destul de curajos ca să pozez în costumul de Zuperman.

Cristian Florea zitecman internet and mobile world

2 Comments

  1. Adrian Anghel 22 septembrie 2012
    • Cristian Florea 23 septembrie 2012

Leave a Reply