Vă invit să accesaţi link-urile din blogroll-ul meu

Blogroll-ul meu nu-i pentru link exchange-uri, pentru că nu-mi place să vă recomand oameni pe care nu-i citesc, sau care nu vă pot oferi articole de calitate. Pur şi simplu nu-mi stă în fire să recomand lucruri care nici măcar mie nu-mi plac.

Cu toate astea, acum am făcut o excepţie. Una mică pentru mine, dar importantă pentru altcineva. Dacă aruncaţi un ochi peste blogroll-ul de-acum, o să vedeţi, printre altele, un link spre un site de jocuri.

Nu obişnuiesc să mă joc pe site-uri de genul ăsta şi n-am primit bani pentru link-ul ăla, aşa cum vă imaginaţi unii dintre voi.

În schimb, cineva care chiar are nevoie de ei, i-a primit. Îl cheamă Zolty şi îi urmăresc activităţile online de când Groparu a făcut o campanie de strângere de fonduri pentru a-i repara casa.

Tipul care deţine acel site de jocuri i-a promis lui Zolty o anumită sumă de bani pentru fiecare blog pe care apare link-ul. Pe mine nu m-a costat nimic să plasez link-ul acela în sidebar şi dacă ai face şi tu asta, sunt sigur că nu ţi-ar deranja absolut deloc brand-ul.

Mai multe detalii despre chestia asta găsiţi aici, iar dacă îl ajutaţi pe om după ce aţi citit articolul ăsta, vă rog să anunţaţi, ca să fiu eu împăcat cu gândul că am reuşit să schimb ceva în lumea asta.

P.S.: Cred că-i prima oară când dezbat pe blog un subiect de genul ăsta.

4 Comments

  1. Zolty Bogata 22 septembrie 2012
    • Cristian Florea 22 septembrie 2012
  2. Adi 22 septembrie 2012
    • Cristian Florea 22 septembrie 2012

Leave a Reply