Ce iPhone merită să cumperi în 2019

Dacă ai în plan să-ți cumperi un iPhone și nu știi ce să alegi din multitudinea de modele disponibile, ai ajuns unde trebuie. 👍🏼 Săptămâna asta am făcut un clip despre ce iPhone merită să-ți cumperi în 2019, pentru că în ultima vreme am primit frecvent această întrebare și pentru că m-am gândit că pot face puțină lumină în decizia de cumpărare a unui iPhone la finalul acestui an.

Ca să explic puțin contextul, eu sunt utilizator de iPhone din 2012, când mi-am luat un iPhone 4S. După el a urmat 5s, 6s, iar acum dețin un iPhone X.

Dincolo de deținutul acestor smartphone-uri, am fost mereu pasionat de device-urile Apple și de ecosistemul cu care vin ele. Probabil ai văzut în acest sens articolele pe care le-am scris de-a lungul timpului în categoria Apple.

Așa că am folosit aceste cunoștințe și curiozități la a încerca să explic ce iPhone e mai potrivit pentru a fi achiziționat în 2019, an în care ai atât de multe opțiuni dintre care poți alege, încât e important să găsești metode de a renunța la cât mai multe variabile care sunt nepotrivite pentru tine.

Și fie că vrei să-ți cumperi un iPhone nou, fie că vrei să-ți iei un iPhone Second Hand, clipul de mai jos sigur te va ajuta să iei o decizie bună:

Sper că ți-a fost util clipul de mai sus și știi mai bine ce iPhone merită să cumperi în 2019. Iar dacă ți-a plăcut, distribuie-l și cu prietenii tăi. Sau abonează-te pe YouTube ca să fii la curent cu clipurile pe care le mai public.

Tags:

Leave a Reply