Top cele mai bune pagini de LinkedIn din 2019

LinkedIn a făcut un fel de concurs la începutul lunii noiembrie a acestui an, în care a invitat comunitatea să nominalizeze paginile de LinkedIn care le plac cel mai mult, apoi au ales un top cu cele mai bune pagini de LinkedIn din 2019.

Au fost nominalizate peste 12.000 de pagini din 11 țări, propuse de către 9.234 de utilizatori. În urma nominalizărilor și ale votărilor, a ieșit următorul top 👇🏻

Top cele mai bune pagini de LinkedIn din 2019

  1. Teleperformance
  2. Hays
  3. Deloitte
  4. Cvent
  5. Hotmart
  6. Jabil
  7. Cognixia
  8. Aurecon
  9. Philips
  10. Jacobs

Pe lângă a te uita efectiv pe cele 10 pagini pentru a vedea ce face fiecare, te invit să urmărești și prezentarea de mai jos, cu câteva Tips de la ownerii celor 10 pagini câștigătoare.

Sigur, probabil modul acesta de a alege topul paginilor din LinkedIn nu e cel mai potrivit, pentru că sistemul nu identifică neapărat cele mai performante pagini sau cele care fac cea mai bună treabă pe platformă, ci e mai degrabă părerea subiectivă a 9000 de oameni.

Cu toate astea, cele 10 pagini de mai sus sunt tot ce avem ca best practices pe LinkedIn, iar eu le-aș vedea fix așa: ca pe o sursă bună de inspirație și ca pe un loc care să ne arate trendurile când vine vorba de activitatea pe LinkedIn.

Mai multe detalii despre ce fac bine cele 10 pagini și despre cum a fost făcut topul poți citi aici.

Leave a Reply