Ce-ţi trebuie ca să ajungi la mine pe blog?

Încă de când m-am născut, sau de când am început eu să gândesc cât de cât lucid, mi-am dat seama că am un talent şi o mândrie în a-mi bate joc de oameni. Îmi place să-i sâcâi, să-i enervez, să-i fac să se simtă naşpa şi, mai nou, să-i batjocoresc pe blog.

Pentru că am impresia că după acest articol o să încercaţi să vă credeţi interesanţi spunându-mi „Hai bă, nu mă scrii pe blog?” sau n-o să mai vorbiţi cu mine niciodată cu mine ca fiţi siguri că nu ajungeţi de râsul întregului număr de cititori, trebuie să clarificăm ceva: de prieteni şi cunoştinţe nu-mi bat joc! Sau, poate-mi bat joc, dar nu pe blog. Sau poate îmi bat joc şi pe blog dar nu dau nume. Sau poate dau nume, dar nu numele lor. Sau poate dau numele lor, dar altor personaje din cu totul altă acţiune. Deci: dacă vă e teamă că o să apăreţi pe blog, ar fi bine ca aceasta să înceteze. Nu-mi place să-i fac de râs în faţa atâtor persoane pe cei care nu merită. Adică, nivelul meu de batjocoră are o limită, deşi pare imposibil, chiar are!

Revenind, m-am gândit să-i evoc puţin pe cei care au trecut pe-aici de-a lungul timpului şi, bonus, să mai fac unele adăugiri.
Manifestându-ne din nou atenţia spre întrebarea din titlu, avem următoarele variante de răspuns (nu ştiu de ce, dar mă simt ca la concursurile interactive când spun „următoarele variante de răspuns”):

– trebuie să fii un fel de Poeană
– trebuie să fii şofer de România
– trebuie să te pişi în mijlocul trotuarului (la acest capitol ţin să menţionez că am mai întâlnit chiar azi un caz asemănător despre care am decis sw nu mai vorbesc: dacă nu vă convine, sunaţi-mă pe mobil la 112)
– trebuie să te faci de râs cu un site de câcat (aici mai e şi partea cu Greva Elevilor dar o căutaţi singurei pe blog dacă aveţi nevoie de ea)
– trebuie să fii beţivan (aici am mai multe exemple dar am preferat să-l dau numai pe ăsta, dacă nu vă convine certaţi-vă cu părinţii)
– trebuie să fii porc în public (sau vacă în cazul de faţă. Să mă ierte vaca sacră pentru că am botezat o femeie aşa)
– trebuie să spui lucruri trăsnite
– trebuie să fii muncitor cu responsabilitate
– trebuie să fii asemeni copilului de azi (nu vreau să intru in detalii, dar vă puteţi imagina ce vreţi că nu-mi pasă)

Trebuie să precizez că aceste reguli nu sunt stricte (vezi cazul cu puştiul care se pişă în stradă), sau că datorită faptului că unele articole au câteva luni de schimbări în spate, s-ar putea să nu mai coincidă cu situaţia de azi, deci nu e neapărată nevoie să apăreţi aici dacă urmaţi regulile stricte. Totuşi, nu vă poate opri nimeni. Totodată, regulile mai pot veni pe parcurs şi nimic nu mă împiedică să le aplic imediat ce-au venit. Până una-alta, îmi cer scuze că am răscolit arhiva şi că probabil vă voi face să vă pierdeţi toată seara citind doar ca să înţelegeţi pe deplin ce mă chinui să explic (dacă sunteţi cititori mai vechi, s-ar putea să vă vină mai uşor).

P.S.: Acest articol poate fi luat ca un ghid în cazul în care chiar vreţi să apăreţi aici (toţi or să audă de voi, vă voi face vedete fără să fie nevoie să-mi mulţumiţi)

P.P.S.: Am eu un feeling că în curând ma să-mi fac un tricou pe care să scrie „I’m blogging this!” ca să evit cu mai multă siguranţă întrebarea: „Dar nu mă pui pe blog?”

17 Comments

 1. Serginho 7 iulie 2009
 2. Andreea Gheorghe 7 iulie 2009
 3. Andreionuţ 7 iulie 2009
  • Cristian Florea 7 iulie 2009
 4. PanTeraS 7 iulie 2009
  • Cristian Florea 7 iulie 2009
 5. xxxx 7 iulie 2009
  • Cristian Florea 7 iulie 2009
 6. Magazin online 7 iulie 2009
 7. Virginica Maria 7 iulie 2009
 8. Luana 7 iulie 2009
  • Cristian Florea 8 iulie 2009
 9. adi 8 iulie 2009
  • Cristian Florea 8 iulie 2009
 10. XtincT 8 iulie 2009
 11. Marius. 8 iulie 2009
  • Cristian Florea 8 iulie 2009

Leave a Reply