Ce vrei în schimbul unui zâmbet? A, ba nu, hai să-ţi zic ce putem oferi

Dacă mă citiţi de mai mult timp, ştiţi deja că mie nu-mi plac deloc oamenii care nu zâmbesc. De-aia am şi făcut Focşaniul să zâmbească acum vreo jumătate de an şi s-ar putea să mai repet asta de câteva ori, că tare bine a mai prins oraşului.

Astăzi am să vă rog să zâmbiţi din nou. Serios, nu ştiu de când n-aţi mai făcut-o, dar azi vreau s-o faceţi din nou, iar asta pentru că zâmbetul vostru va genera alte o grămadă de zâmbete.

Cum vine asta? Colgate România donează Crucii Roşii câte-un produs din gama Colgate pentru fiecare zâmbet pe care voi îl încărcaţi în aplicaţia asta de pe Facebook.

Altfel spus, tot ce trebuie să faceţi este să mergeţi pe pagina aplicaţiei şi să încărcaţi o poză în care voi zâmbiţi. Nu contează dacă e făcută acum, sau dacă o aveţi salvată în PC de ani de zile. Ideea e să încărcaţi poza şi apoi să le spuneţi şi prietenilor voştri de pe Facebook să facă acelaşi lucru. Colgate poate oferi până la 100.000 de produse, dar asta numai dacă se vor încărca 100.000 de zâmbete.

Eu am încărcat zâmbetul meu, împreună cu al altora, iar acum am de gând să le spun şi celorlalţi care se află în poză să-şi încarce zâmbetele, că nu-i costă nimic, dar oferă o grămadă în acelaşi timp.

zambetul colgate

Hai, ce mai aşteptaţi? Zâmbiţi!

4 Comments

  1. Ana- 11 septembrie 2012
    • Cristian Florea 11 septembrie 2012
  2. Omega Peter 13 septembrie 2012
    • Cristian Florea 14 septembrie 2012

Leave a Reply