Cea mai naşpa piesă de teatru…

… pe care am vazut-o vreodată.

Totul a început săptămâna trecută când profesoara de Limba şi Literatura Română ne-a anunţat că vom merge luni (adică ieri) să vizionăm o piesă de teatru a cărei acţiune o vom studia în clasa a 10-a. Ştiind că voi fi învoit de la ora de Fizică, am vrut să merg cu cea mai mare plăcere, eu şi toţi colegii mei.

Deobicei îmi plăceau piesele de teatru şi chiar dacă încă nu ştiam ce o să se joace în seara respectivă mi-am zis că nu poate fi ceva rău.

Well … ne-am uitat la „Sărmanul Dionis”, iniţial o nuvelă scrisă de Mihai Eminescu, transformată în piesă de teatru cu ceva timp în urmă. Ei bine, actorii veniţi tocmai de la Brăila pentru noi şi-au făcut treaba cum nu se putea mai bine. Au jucat foarte bine, gesticulând şi făcând tot felul de expresii ale feţei, exact cum trebuia. Din păcate, problema n-au fost ei, ci acţiunea în sine.

Mi s-a părut cea mai mare porcărie dintre toate piesele de teatru văzute de mine şi parcă n-a meritat de loc cei 7 lei.

Btw … poate n-am înţeles eu ce trebuia din ea, poate gălăgia din spate m-a făcut să scap câteva faze importante dar, voi, aţi văzut piesa? Ce părere aveţi despre ea?

8 Comments

  1. Crok 24 februarie 2009
  2. Cristian Florea 24 februarie 2009
  3. oxi ^^ 24 februarie 2009
  4. Cristian Florea 24 februarie 2009
  5. Preturi web design 24 februarie 2009
  6. Alexander 24 februarie 2009
  7. AAdrAdriana 23 noiembrie 2009
    • Cristian Florea 23 noiembrie 2009

Leave a Reply