Cer drepturi de autor

Pentru ce? Cum pentru ce? Pentru ideea mea :))

Da … vorbeam cu TheBes7 aseara despre nişte chestii, printre care şi ideile care ne-au venit de când cu bloggerimea asta. El avusese o idee cu bloggerul săptămânii, pe care a reluat-o în cele din urmă, iar eu … cititorii mei mai vechi s-ar putea să fi observat, alţii chiar nu ştiu despre ce este vorba dar, acum ceva timp, mi-a venit ideea cu scurtele de duminică.

În fiecare dumincă, făceam o listă de scurte din viaţa mea, din ce se mai întâmplă prin lume, dar şi de prin blogosferă. Iniţial gândeam că duminica nu prea intră nimeni pe blog (că doar na, e ziua lor liberă) şi n-are rost să scriu articole lungi şi compuse cu prea mare grijă pentru că nimeni nu le-ar citi. Imediat după ce am scris, mândru, ideea mea pe blog, DăBes7 m-a întrebat dacă o poate împrumuta şi el, punând link spre mine de fiecare dată. Eu am fost deacord spunând că n-am ce pierde.

De atunci până acum a trecut mult timp şi am renunţat la ideea de scurte de duminică, mai pun câteodată scurte de moment, dar şi alea foarte rar şi am ajuns la concluzia că vizitatorii vin în fiecare zi şi că pot citi articolele şi luni toată ziua, că nu se supără nimeni (am început să am mai mulţi vizitatori de atunci şi o frecvenţă mai mare în articole, poate şi deaia). Well … eu m-am schimbat, am renunţat la idee dar alţii (mai noi sau mai vechi în blogosferă) au luat-o. Acum, juma’ de blogosferă se foloseşte de ea, fără a şti de unde a pornit sau de ce naiba o scriu.

Well … data viitoare când mai scrieţi scurte de duminică poate vă amintiţi că totul a pornit de la mine (nu că ar fi vreo idee strălucită, dar totuşi) şi poate îmi puneţi un link micuţ ca să mă simt şi eu împlinit :)

Baftă în toate

Lasă un comentariu

15 comentarii

 • andrei 16 Feb 2009, ora 21:21

  :-: eu nu am folosit :)) mint !

 • chrys 16 Feb 2009, ora 21:52

  Daca am scris odata „Scurte de sambata”, tre sa cotizez? :-?

  De la mine poti citi: Logodeala

 • Kalin 16 Feb 2009, ora 21:14

  In ziua de azi lumea e cam nesimtita si daca unul singur ia ideea de la tine si o foloseste fara a preciza sursa ceilalti de ce nu ar face la fel spunand ca nu ai nici o dovada sau ca au preluat-o de la altcineva.Nesimtitii vor iesi la iveala incet…

  De la mine poti citi: Top 5 bancuri cu avocati

 • Grim_Cris 16 Feb 2009, ora 21:22

  Ideea a pornit mai mult de la o gluma .. ca doar de, as fi absurd sa stau cu ochii pe toti sa vad daca au pus sau nu link … si daca n-au pus sa-i dau in judecata :))

  Totusi merit putin respect (cred)

 • TheBes7 16 Feb 2009, ora 21:26

  Grime, tot noi! m/
  ;D

  De la mine poti citi: OMG! Ne modernizăm ?

 • Grim_Cris 16 Feb 2009, ora 21:37

  tot noi … :>

 • Grim_Cris 16 Feb 2009, ora 22:14

  hai ca se scuza. data viitoare nu mai scapi

 • Dani 16 Feb 2009, ora 23:18

  Esti culmea ma:). O multime de tipi fac asta… ce avantaj imens ar fi pentru tine daca dupa fiecare articol toti ar preciza ca e ideea ta.

 • Alexander 17 Feb 2009, ora 07:37

  O revista a presei de prin bloguri ar fi interesanta …Blogs review de exemplu..

 • Grim_Cris 17 Feb 2009, ora 07:08

  sau daca printre altele ar pune si scurte de la mine :D … dar sunt doar vise 8->

 • Grim_Cris 17 Feb 2009, ora 09:50

  Ar fi o chestie :-? … poate pornim o campanie si scoatem o astfel de revista pe piata. Multi ar da bani ca sa apara acolo :)

 • Alexander 17 Feb 2009, ora 19:57

  aaaa fizica….uite ca nu m-am gandit chiar la una fizica, ma gandeam la articole ;))

  De la mine poti citi: Despre mine mai pe scurt

 • Grim_Cris 17 Feb 2009, ora 19:59

  online? … deastea gasesti la tot pasul :D

 • Onan Barbarul 21 Feb 2009, ora 08:35

  Aoleu.. Tu chiar esti convins ca esti singuru’ care s-a gandit vreodata sa prezinte lucruri pe scurt duminica? =)) You might want that looked at.

 • Grim_Cris 21 Feb 2009, ora 10:51

  Nu ti-ai dat seama ca articolul este mai mult un pamflet? :))